Asi by bylo zdvořilé vyzvednout aktuální akci Comics Pointu, kde ca. 18 starších omnibusů srazili z 899,- Kč na 299,- Kč. Týká se to Aliens, Predatora, Alien vs. Predator, Maska a Terminátor.
@Askia Ne, byly tam Galaxia, Vzpoura mozků, série Pod paprsky Zářícího, Tvrz, Pán vlků, Příběhy psané střelným prachem a spousta dalšího úžasného materiálu :)
@Krisa Já jenom z doslechu vím, že ten kluk na obálce není kluk, ale holka. A není vůbec sluníčkový, jak naznačuje obálka, což by se ti snad mohlo líbit. Jestli se nechceš nechat překvapit, tak taková malá recenze je tady. Ale radši to nečti. ;-)
Jsem si ve čtvrtek objednal ten grafický román Hra o trůny, tak jsem zvědav. Když jsme v té sekci komiksů, tak já jsem velký fanoušek Asterixe. Mám doma všechny díly a dokonce i jeden v originálním jazyce.
Jo Občanská válka se jim povedla, taky je fajn přečíst si komiksy který k ní vedou, celá chronologie a překlady komiksů co u nas nevyšly se da najít a stáhnout na kocogel.info po registraci.
Marvel nerobí komixové filmy ale filmy podľa komixu. Komixový film je Sin City, Scott Pilgrim alebo aj Watchmeni. Ale áno Civil War je jeden z tých lepších eventov.
@derfel: V ultimátním kompletu je dost lepších,... třeba Padlý syn, CA: Zimní voják (o dost jiný děj než film), Punisher: Vítej zpátky Franku. 18 filmů z tohoto universa je dost podceněný... asi 10 jich má samo Marvel studio a z těch prodaných licencí z hlavy Hulk 2?, FF 2, X-Men 5 + Wolverine, Daredevil, Punisher, Nick Fury, zvláštní agent (S Mičem Bjůkenenem - CSFD asi 16%, prý je to tak trapné, až je to vtipné - to prostě MUSÍM vidět,... zahrnul jsem si to do této kategorie cce před 14ti dny :o))
Komentáře
Ne, už mi uteklo příliš moc dílů. :-D
Jestli se nechceš nechat překvapit, tak taková malá recenze je tady. Ale radši to nečti. ;-)
http://www.kocogel.info/index.php?topic=9737.msg201243#msg201243
No, asi do toho půjdu taky, ale podle obálky se mi to zdálo až moc... cute. Brrr.
18 filmů z tohoto universa je dost podceněný... asi 10 jich má samo Marvel studio a z těch prodaných licencí z hlavy Hulk 2?, FF 2, X-Men 5 + Wolverine, Daredevil, Punisher, Nick Fury, zvláštní agent (S Mičem Bjůkenenem - CSFD asi 16%, prý je to tak trapné, až je to vtipné - to prostě MUSÍM vidět,... zahrnul jsem si to do této kategorie cce před 14ti dny :o))