Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
15051535556172

Komentáře

• @Montezuma3 To zní pěkně, do toho se asi pustím.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Můžeme dát nějaký practice duel jestli budeš chtít.
  • Určitě :)
  • TOto znie veľmi zaujimavo.. asi začnem
  • taky taky =D
  • @Gardien @M1on Kdyžtak dodejte nicky, ať si vás můžu ve hře přidat. ;)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    To ma tiež upútalo. Ale musím si o tom zistiť viac.
  • @Gardien Já zjistil, že se neumím učit a hrát najednou, takže budu asi mít delší pauzu :D :D
    @Askia Tak co? Už jsi nakoupil? Dostal jsi něco pěkného? Pochlub se :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa Pochopitelně :)
  • @Montezuma3 ktoré packy sa oplatia kúpiť keď hrám za Necropolis? Mám lv5 a nič som zatial nekupoval tak už by asi bolo na čase.
  • @JoeGyry Jestli ti můžu místo Montezumy poradit já, tak: 1)chceš pokračovat za nekropoli, kup si za sealy the box a až budeš mít karty na další frakci, tak začni kupovat heroic decky, ne dřív.
    2) Chceš hrát Sanctuary, kup the void rising box za sealy a za goldy základní balíček Sanctuary.
    3) chceš začít za jinou rasu. Kup the box za sealy a její starter za zlato.
    :) Poradil jsem dobře?
    upraveno 17. května 2013
    @JoeGyry: Jak píše Askia. Necro, Inferno, Haven a Stronghold jsou první frakce ze základního balíčku. (basic set) Po rozšíření Void Rising přibily nové karty včetně nové frakce (Sanctuary). Takže pokud nehraješ za svatyni. Kupuj ty spodní balíčky a boxy. Pár Void Rising balíčků si můžeš také koupit, ale v menší míře.
    Přehled všech karet můžete najít zde: http://www.duelofchampions.cz/ (ale ten web se posledních několik dní dost pomalu načítá)
    Alternativou vám může být tato stránka: http://www.mmdoc.net/card_list/ kde jsou krom přehledu všech karet také hráči sestavené balíčky. To vám může poradit, co si sestavit a hrát.
  • Diky za typy btw, sú všetky frakcie vyrovnané?
  • @JoeGyry Záleží na taktice. Každá frakce je silná v něčem jiném.
  • @Askia No ja som hrával ygo a wow tcg a tam keď pribudlo nejaké nové rozšírenie zväčša to znamenalo že je omnoho silnejšie, preto som chcel vedieť či sa oplatí hrať za Necro, alebo je ta nova frakcia Sanctuary natoľko naboostovaná že sa skôr oplatí stavať ju.
  • @JoeGyry Je to celkem vyvážené. :)
    Já bych také řekl že je to celkem vyvážené. Sice jsem někde četl nějaké názory, že ne, a mohlo by to být lepší, ale těžko říct. Každopádně, jednou jsem sledoval živě nějaký turnaj mezi top hráči z ELO žebříčku. Myslel jsem, že to bude nářez a že se něco přiučím od profíků. Ale při třetím duelu, kdy proti sobě opět stáli Nergal vs Nergal s téměř stejnými kartami. Přestalo mě to hodně rychle bavit.
  • Tak ja som mal včera 55min duel proti decku ktorý mal enrage maníkov zhodil ma na 3hp za pár kôl potom som to nejak ústál zhodil som ho ja na 1hp a potom sme sa už len blokovali no nakoniec som to nejak vyhral.

Podľa čoho sa dá zistiť či idem prvý alebo druhý?
  • Zítra vyjde
  • Jinak, pro všechny, kdo hrají Duel of champions, našel jsem na fóru nějaké promo kódy, většina z nich funguje.

DUEL-AVEC-O-GAMING
    TH4NK5FBF4N5
    A3D-WER-Q8E-DF2-E4J
    M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS
    5ORRY54TURD4Y
    WE-ARE-NO-TROLLS

Právě jsem vám daroval minimálně 8 reinforced packů ;)
    Jo a bugnul se mi z neznámých důvodů účet :( Najdete mě tam pod novým jménem Mr_Cadaver (hádejte, za co hraju :D )
  • @Askia Asi si dostal banán za ty kody =D
  • @M1on To asi ne, protože jsem je s tím předchozím účtem nepoužil :D (A navíc je použili skoro všichni noví hráči, co čtou fórum)
  • @Branislav_Gepeto A ještě vtipnější je, že funguje :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.