@jenProTenDnesniDen Zkusil jsem první dva díly a moc mě to nezaujalo, ale u mě je to tím, že jsem, když jsem byl mladší, přečetl takové tuny sci-fi, že celá problematika klonování je pro mě jedno velké klišé, jestli máš SF ráda, tak by se ti to mohlo líbit a já tomu třeba časem taky dám druhou šanci, ale ne teď.
@jenProTenDnesniDen Grimm jsem vzdal po první sérii, kdy na sebe díly moc nenavazovaly a celkově to bylo o ničem. Orphan Black má rozjezd dobrý a rychlý a navazuje taky dobře, jenom mě neoslovila tematika.
Supernatural: Crowley je neskutečnej badass :) Bude sakra špatný když ho odstraní, ten vůdce Leviathanů byl nula oproti němu. Chtělo by to zase nějaký nepříběhový díl, kde je jen bubák a ti dva hledají jak ho odstranit. Cartrová jim ještě solidně zatopí :)
Poslední díl TBBT, má to ještě světlé momenty ale jde to solidně do kopru a táhnou to tam ty ženský, Penny tam seděla, Bernadette je mi nepříjemná od pohledu a s Amy to poslali úplně do kytek. A teď tam ještě cpou tu šílenou holku k Rajovy, chudák Stuart :D ten bude na oběšení :D
Rád bych se zeptal, viděl jsem pár dílů Supernatural (7) a bylo to pořád stejné a děj se kromě epizodních kapitolek nějak nehýbal, má cenu to sledovat (rozjede se to?) popřípadě, kolik toho jde přeskočit, aby to už mělo děj a ještě jsem to chápal bez předchozích souvislostí.
@Riv Musel bys to sledovat od začátku. V první sérii se to rozjede až chvilinku před finálem, ale potom už to jede tak že vždycky tak 10 z těch 24 dílů je hlavní příběh a zbytek je vata. Ale velice zábavná vata :D
Hannibal 01×07 Tenhle seriál je horší než "Jste to, co jíte". Po každém díle zjistím, že mám strašný hlad a chuť na NĚCO. Tentokrát na takovou tu světle červenou šunku, co prakticky není víc než nasolené plátky masa. :D
Našiel som, že existuje seriál o Batesovom (bejtsovom) hoteli a že to má dajaký základ v skutočných udalostiach a už vtedy ma tak napadla spojitosť s Batesom z Downton Abbey. A akurát som skukol 2x01 a tam spomínal, že si chce postaviť hotel. Otázka pre miestnych historikov - je to náhoda alebo to súvisí? Ďakujem.
@NesijícíKraken začal som to pozerať, veľmi sa mi to páčilo, ale potom mi kamoš povedal že záver je otvorený pretože seriál bol zrušený, tak som stratil chuť ďalej to pozerať.
Po několika dílech Hannibala musím přikývnout. Tvůrci se nebojí divákům opravdu pohnout žaludkem, občas projeví krutý smysl pro humor, diváky nepodceňují a vyžadují od nich pozornost. Což neznamená, že v Hannibalovi nenajdete některé logické chyby. Na druhou stranu - oba představitelé hlavních rolí hrají skvěle. Hannibal působí jako uzavřený gentleman, o kterém jenom divák ví, že má zvláštní hobby. Will Graham je skoro stejně temná postava, u které každou chvíli čekáte, kdy se sesype a v příštím záběru ho uvidíme nad mrtvolou se sekáčkem v ruce (a nebude to noční můra).
Jinak jsem potvrdila svůj geekovský status a ve chvílích nudy se dívám na Doktora Who. Jako humoristický (britský) seriál je to dobré a občas vás tvůrci i dojmou. Do Davida Tennanta začínám být mírně zamilovaná :king:
Komentáře
Poslední díl TBBT, má to ještě světlé momenty ale jde to solidně do kopru a táhnou to tam ty ženský, Penny tam seděla, Bernadette je mi nepříjemná od pohledu a s Amy to poslali úplně do kytek. A teď tam ještě cpou tu šílenou holku k Rajovy, chudák Stuart :D ten bude na oběšení :D
Tenhle seriál je horší než "Jste to, co jíte". Po každém díle zjistím, že mám strašný hlad a chuť na NĚCO. Tentokrát na takovou tu světle červenou šunku, co prakticky není víc než nasolené plátky masa. :D
Ďakujem.
Malá co dokáže tak naštvat jako předčasná smrt seriálu.Firefly by mohlo vyprávět. :-?
Coulson ŽIJE!!! :D
Další seriál, co budu muset zkusit. :)
Jinak jsem potvrdila svůj geekovský status a ve chvílích nudy se dívám na Doktora Who. Jako humoristický (britský) seriál je to dobré a občas vás tvůrci i dojmou. Do Davida Tennanta začínám být mírně zamilovaná :king: