TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1135136138140141362

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 11. května 2013
  • Ahoj. Sledujete nekdo Orphan Black? Trajler me absolutne nezaujal, ale popisek serialu zase jo. Sleduju toho uz moc, tak at do toho nejdu zbytecne.
  • @Dreamer Už jsem se lekl že tou zrzavou leklou rybou myslíš Charlie :D
  • Nee, Charlie je boží :D
  • @jenProTenDnesniDen Zkusil jsem první dva díly a moc mě to nezaujalo, ale u mě je to tím, že jsem, když jsem byl mladší, přečetl takové tuny sci-fi, že celá problematika klonování je pro mě jedno velké klišé, jestli máš SF ráda, tak by se ti to mohlo líbit a já tomu třeba časem taky dám druhou šanci, ale ne teď.
  • @jenProTenDnesniDen Grimm jsem vzdal po první sérii, kdy na sebe díly moc nenavazovaly a celkově to bylo o ničem. Orphan Black má rozjezd dobrý a rychlý a navazuje taky dobře, jenom mě neoslovila tematika.
  • upraveno 11. května 2013
    Supernatural: Crowley je neskutečnej badass :) Bude sakra špatný když ho odstraní, ten vůdce Leviathanů byl nula oproti němu. Chtělo by to zase nějaký nepříběhový díl, kde je jen bubák a ti dva hledají jak ho odstranit. Cartrová jim ještě solidně zatopí :)

Poslední díl TBBT, má to ještě světlé momenty ale jde to solidně do kopru a táhnou to tam ty ženský, Penny tam seděla, Bernadette je mi nepříjemná od pohledu a s Amy to poslali úplně do kytek. A teď tam ještě cpou tu šílenou holku k Rajovy, chudák Stuart :D ten bude na oběšení :D
  • Rád bych se zeptal, viděl jsem pár dílů Supernatural (7) a bylo to pořád stejné a děj se kromě epizodních kapitolek nějak nehýbal, má cenu to sledovat (rozjede se to?) popřípadě, kolik toho jde přeskočit, aby to už mělo děj a ještě jsem to chápal bez předchozích souvislostí.
  • @Riv Musel bys to sledovat od začátku. V první sérii se to rozjede až chvilinku před finálem, ale potom už to jede tak že vždycky tak 10 z těch 24 dílů je hlavní příběh a zbytek je vata. Ale velice zábavná vata :D
  • upraveno 11. května 2013
  • @Everett_Young @Dreamer Díky za odpovědi, po přijímačkách na to kouknu od konce první série :)
  • Viděli jste někdo Carnivale?
  • Hannibal 01×07
    Tenhle seriál je horší než "Jste to, co jíte". Po každém díle zjistím, že mám strašný hlad a chuť na NĚCO. Tentokrát na takovou tu světle červenou šunku, co prakticky není víc než nasolené plátky masa. :D
  • @MissUtahraptor syrové maso, jako správný raptor :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Našiel som, že existuje seriál o Batesovom (bejtsovom) hoteli a že to má dajaký základ v skutočných udalostiach a už vtedy ma tak napadla spojitosť s Batesom z Downton Abbey. A akurát som skukol 2x01 a tam spomínal, že si chce postaviť hotel. Otázka pre miestnych historikov - je to náhoda alebo to súvisí?
    Ďakujem.
  • @NesijícíKraken začal som to pozerať, veľmi sa mi to páčilo, ale potom mi kamoš povedal že záver je otvorený pretože seriál bol zrušený, tak som stratil chuť ďalej to pozerať.
  • @MissUtahraptor Oni si dovolili vysílat to bez Alfréda Strejčka? :evil:
  • @Everett_Young A navíc neumí skloňovat... :-o
  • @JoeGyry Zkusím a uvidím,snad to neuzavřený konec nezabije.
    Malá co dokáže tak naštvat jako předčasná smrt seriálu.Firefly by mohlo vyprávět. :-?
  • upraveno 13. května 2013

Coulson ŽIJE!!! :D
    Další seriál, co budu muset zkusit. :)
  • upraveno 13. května 2013
    Po několika dílech Hannibala musím přikývnout. Tvůrci se nebojí divákům opravdu pohnout žaludkem, občas projeví krutý smysl pro humor, diváky nepodceňují a vyžadují od nich pozornost. Což neznamená, že v Hannibalovi nenajdete některé logické chyby. Na druhou stranu - oba představitelé hlavních rolí hrají skvěle. Hannibal působí jako uzavřený gentleman, o kterém jenom divák ví, že má zvláštní hobby. Will Graham je skoro stejně temná postava, u které každou chvíli čekáte, kdy se sesype a v příštím záběru ho uvidíme nad mrtvolou se sekáčkem v ruce (a nebude to noční můra).

Jinak jsem potvrdila svůj geekovský status a ve chvílích nudy se dívám na Doktora Who. Jako humoristický (britský) seriál je to dobré a občas vás tvůrci i dojmou. Do Davida Tennanta začínám být mírně zamilovaná :king:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @MissUtahraptor Mám na dvd se Strejčkem, heč :)
  • @flanker.27 Mám na kouzelné krabičce ("externí disk") se Strejčkem, heč... :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.