Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Ale příjde mi to jako šílená teorie, zajímalo by mě jak to vzniklo, ale myslíš že zjistit to půjde těžko.
S tou třicetiletou válkou se to nabízí, ale nemyslim si, že se to používá už tak dlouho...
Musíš přejít na premium server přes odkaz nahrát titulky. Tam vyplníš název podle IMDb a rok vzniku filmu, nahraješ z počítače, vyplníš velikost filmu (je to kvůli hledání odpovídající verze filmu) a dáš upload. Další údaje, jako je release - jsou na druhé stránce, která se Ti zobrazí v dalším kroku.
(Zbývá nám půlhodina filmu na závěrečnou kontrolu a hlavní kontrolor zrovna vaří. :))
A ještě jeden dotaz, co se dá řešit už teď- vadí, že je to v podstatě jen lehce upravený, přepsaný Sládkův překlad?
Asi jim nejdřív pošlu dotaz.
Tak mě napadá- nechtěla bys mi mezitím udělat druhého testovacího diváka? Objektivní kritika od nerodinného příslušníka? :-s
Byla bych ti neskonale vděčná! :)
Jinak si Tě poznamenávám. :)
:)
Pokud chcete trochu teorie, tak právo autora se skládá ze dvou složek, a to osobnostnícho práva autorského (to je autroství samotné, to je "navždy") a majetkového práva, což je mimo jiné ono právo na odměnu, sdělování veřejnosti atd.