@Černá_Alison Co mi v tom brani? Obe ruky lave a nedostatok priestoru na sijaci stroj. :) ja som fakt uplne lava a hlavne nie velmi trpezlivy clovek, co je su dve nevyhnutne vlastnosti pre dobru svadlenu. Takisto ako nie kazdy ma bunky na programovanie, nie kazdy na sitie. Ja uprednostnujem to prve ;)
@Černá_Alison Tak to ta fakt obdivujem. Takze si profesionalna programatorka s dokonalym hobby. Poklona. Sen mnohych muzov :). No mne chyba aj ta marnivost. V mojom satniku su monentalne ziadne saty, jedny cierne nohavice a ziadna sukna :) Ospravedlnuje ma max ta materska :) To ale musis davat celu vyplatu na nejaku poriadnu latku, nie? :-k U nas to riesia ludia nakupom latok vo Viedni. Nastastie ta je hodne blizko
Perfektní obrázky. Některé momenty jsou mi velmi důvěrně známy (aneb třeba náš pes coby štěně sám v domě se zapomenutým sáčkem z odpadkového koše... ). A kočky ze všeho nejraději pomáhají se stlaním postele.
@Černá_Alison Já chci veverku!!! Ta je tak rozkošná - a pomáhala by mi s louskáním ořechů (každý rok louskám pytel ořechů a už mě to neba).
Ty jo, ta filmovka mi připomněla můj starý modrý plastový natahovací foťáček, který jsem si s bráškou a taťkou sestavila, když jsem byla malá (dostali jsme s bratrem stavebnici foťáku). A fakt fotil :). By mě zajímalo, jestli ještě někde doma je...asi se budu muset vloupat do skříne s fotkama :)
Komentáře
Já to dokážu skloubit ;-) A trpělivost je vlastnost mi naprosto cizí - ne není potřeba :-) Stačí marnivost :-D
To ale musis davat celu vyplatu na nejaku poriadnu latku, nie? :-k U nas to riesia ludia nakupom latok vo Viedni. Nastastie ta je hodne blizko
Ty jo, ta filmovka mi připomněla můj starý modrý plastový natahovací foťáček, který jsem si s bráškou a taťkou sestavila, když jsem byla malá (dostali jsme s bratrem stavebnici foťáku). A fakt fotil :). By mě zajímalo, jestli ještě někde doma je...asi se budu muset vloupat do skříne s fotkama :)