Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
11314161819106

Komentáře

• Cona tom ma byť strašné/úchylne? až na tu muziku
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Gardien To je sekce bizár, podsekce šílenosti ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Hildegarda Svědčí dobrým dívkám :)
    Krom toho nezapomeň, že chlapi rozeznávaj jen základní barvy, nějaký to bílošedozlatohnědocosi v našich očích vypadá prostě jako neumytý :)
  • @flanker.27 Myslíš konkrétně odstín "šampaň" ? :-)) Po staru "tělovka" :-))
  • @Černá_Alison ty mi konečně vysvětli, jestli jsi holka co nocí bundu s náprsní kapsou, nebo divnej kluk, co se vyzná v módě? Nemám v tom jasno...
  • @Krisa víííííc
  • KDyý ty šaty vidím, tak se chci taky vdávat :(
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Najkrajšie svadobné šaty sú čierno-červené s trochou zlatej.. Akurát by to vyzeralo trocha ako na pohrebe...
    @Černá_Alison Aháá, tak to je tělovka, konečně vim co to je :D

Jo, druhý a čtvrtý jsou super :) U třetích to moc přebíjej záda :)
  • upraveno 11. května 2013
    @Phoebea
    Jsem ženská, co má několik almar plných šatů, sukní, kostýmků,... které si šiju sama a ráda je nosím, protože se mi líbí :-) (konfekci nevlastním) Vzhledem k tomu, že stejně to dělávala celý život máma i babička...lidi jsou zvyklí i na hodně extravagantní modely :-)
    I když mi i mámě vlastně vybíral střihy tata a pak bratr. Kdykoliv jsme někam šli, tak přebíhal od jedné k druhé, co přesně si oblékáme, jaké šperky a botky....a my pak na něj čekaly u dveří, když se teprve šel sprchovat :-D Taky nenechal na žádné ženské nit suchou při kritice toho, co se mu nelíbilo....nahlas, aby ho žádná nepřeslechla.
    Vzpomínám, když jsem si šla koupit kozačky a vzala bratra jako poradce, projeli jsme x obchodů v několika městech a vesnicích v okolí...byl to střašný rok - všechny kozačky vypadaly jak kopyta s hrubou podrážkou. A když už jsem ze zoufalství jedny natáhla, začal se bratr válet po sedačkách uprostřed obchodu a mezi záchvaty smíchu vykřikoval "Kájínek v gumákách!". Nakonec jsme v jednom zaběhlém obchodě našli "starý" model kožených kozaček na zips se štíhlým podpatkem a klasickou elegantní špičkou.
  • @Černá_Alison Hmm , tak to já kdybych se zeptala táty nebo bratra na to, jakej střih si mám vybrat, tak na mě čučí jak tele na nový vrata - podobně asi i současný přítel :D - ten by řekl "musel bych to na tobě nejdřív vidět" - no to by mi pomohlo :)))
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 11. května 2013
    @Gardien jůůů :) , jenže kam to nosit, když váš partner odmítá chodit na plesy...
  • @Arutha2321 hmm, trochu kremroloidní :-?
  • @Phoebea Vysvetliť, prosím. :D
  • @Phoebea Čo je to za človeka :O
  • @Arutha2321 Móda a la VIva laVictoria?
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 11. května 2013
    @Gardien @Arutha2321 to znamená, že mi to trochu připomíná kremroli - od toho odvozený novotvar kremroloidní :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 11. května 2013
    @Gardien Bezva vkus na šaty.

@Arutha2321 Vždyť ty šaty zabírají víc prostoru než nevěsta 8-O

@Černá_Alison všechny čtvery jsou zbytečně strašně přezdobené
    @Černá_Alison Já sprostá gesta neukazuji :).
  • @Krisa tak nahoď ty šaty :)
  • @Dreamer Tak ty rudý, ty bych snesla !!!
  • @Krisa ty tohle nosíš normálně?
    upraveno 11. května 2013
    To co povídá Černá Alison je mi povědomý. Já byl taky výhradním módním poradcem svojí ženy. Jak jinak zajistit, aby nosila co se líbí mně a ne jejím kamarádkám :D

Eště abych to upřesnil my měli dost podobnej vkus, jenže jak jsem se dozvěděl, ona neměla dřív moc odvahu v tom chodit právě kvuli holkám okolo, který měly přesně ty řeči co tady padaly jako lacinost a podobně :)
  • @Dreamer U takových bych se bála, že mi z nich vypadnou prsa... Moment, u takových by mi vypadly prsa, ale bála bych se toho i u podstatně plošších osob. =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.