Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1152153155157158581

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Everett ani nevrav... Mnohí si ho zastávajú. Je pravda, že on za to nemôže, ale tak by mohol uznať, že už nie je schopný vykonávať svoju funkciu. On sa nabalí zo svojej demencie. Hlavne keď v návštevnej listine spraví dve podstatné gramatické chyby, ktorým sa dokáže vyhnúť aj piatak na základke. To už bez ospravedlnenia je neschopnosť vykonávať funkciu reprezentácie. A za cele svoje prezidenstvo si nepamätám, že by spravil pre nás niečo prospešné. Naozaj prospešné. Nad tým už možno len prevracať oči.
  • upraveno 9. května 2013
    @Everett_Young Viď môj komentár vyššie týkajúci sa slovenského prezidenta ;)
    Tak tomuto sa hovorí prečúravanie? :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Malena Nevím, podle mě jiná další možnost by byla už jen "pozitivní konstruktivní kritika" nebo "hlavně se nebojte klidna a nahlas říkat, co se vám u nás líbí" :D

@Riv Toho už jsme si užili v době voleb ažaž, tu v kecálišti, zkus se podívat do času voleb a najdeš tu vzrušené debaty na toto téma, může to bejt tak někde od strany 110, možná ještě dřív :)
  • @flanker.27 Tak potom poznáš iba tie dva extrémy. Ja vidím trošku šedivejšie a nie, nemám šedý zákal ;)
  • @Riv Tomu sa hovorí skvelý marketingový ťah :D
  • @Malena Jojo, je to svině vyčůraná :D
    @Riv Proč mám pocit, že nejvíc peněz dostal od ateistů a agnostiků? :D
  • @flanker.27 Protože je to pravda! =D (Ale od budhistů tam má hodinky)
  • @Riv Keby mal trochu rozumu, sadne si ku kostolu - to by bolo prečúravania :D
    @Malena Nevim, co je to za město, ale jestli je takový mimo hranice ČR, tak chci vědět jaký :)

BTW v angloamerickým světě o takovým opravdu nevím - možná nějaký věděckovýzkumný středisko...
    @flanker.27 Nemám pocit, že celé Kansas City je vedeckovýzkumné stredisko, môžem to potvrdiť na vlastné oči ;). Len tak námatkovo som si ho vybrala a veriacich (všetkých vier dokopy!) je 49,7%. A teraz nastupuje matematika :)
    @Malena Můžu prosím vidět statistiku, ze který vyplývá, že Kansas (aniž bych dosud věděl, že dotyčná fotka je z kansasu) obývá jen 49,7 % věřících? Muselo by jít o hodně raritní město, vzhyelem k tomu, že dle veškerých výzkumů se jen ke křesťanství hlásí až 3/4 Američanů...

Takže před matematikou bych spíš uvítal statistiku...
    @Malena Ach jo, pak že já každýho poučuju. Mluvím pochopitelně o městě Kansas City, jen se mi to nechtělo vypisovat celý. Buď ujištěna, že podobnou chybu už neudělám. Ale jinak jsi vůbec neodpověděla na otázku: 1. Uveď zdroj, že je v Kansas City pouze 49,7 % věřících (našel jsem na wiki, že tam 46 % lidí chodí pravidelně do kostela, což jaksi není totéž)
    2. Odkud pochází informace, že je daná fotka z Kansas City.
  • Ta statistika naprosto diskriminuje satanisty kteří vrámci amerického "co není vidět, jako by nebylo" nejsou radši ani uvedení :wall:
    Á, myslim, že už chápu, v čem je zakopané kopí osudu. Podle věty pod tabulkou "49.70% of the people in Kansas City Metro Area, MO are religious, meaning they affiliate with a religion" usuzuju, že tato statistika se vztahuje na registrované členy církví, nikoli na víru jako takovou. Čili to nedokazuje nic o tom, že by tam bylo víc ateistů než věřících (což bych rozhodně nechtěl rozporovat, naopak by to byla potěšitelná informace), alébrž jen to, že méně než 50 % obyvatel je v nějaké církvi registrováno. Sice nevim, jak ta registrace vypadá, ale tipoval bych, že má každej kostel seznam lidí, u kterejch bude žebrat o příspěvky...
  • @flanker.27 Na wiki nájdeš aj "Over 50% is nonreligious". Komplement. Affiliation by mohlo znamenať napr aj pokrstenie a o tom sa údaje vedú. Tz, že veriacich by tam mohlo byť ešte menej, keďže nie každý pokrstený (hovorme o najväčšej skupine) je skutočne veriaci.

Každopádne aj keby to percento ateistov bolo menšie napr 45%, aj tak predstavuje najväčšiu skupinu medzi " náboženstvami", ktoré mal daný marketingový expert uvedené a z najväčšieho koláča najviac sype.
  • A to, že ak je aj 15 % Američanov neveriacich,nehovorí nič o tom, že určite nájdeš mesto, kde bude oveľa viac ateistov ako veriacich a to mesto nebude vedeckovýskumné pracovisko. Štatistika je celok.
    @Malena Jak už jsem řekl, dle dlouhodobého průzkumu i dalších, viz odkaz, je představa 45-50 % ateistů poměrně veselá. jak říkám, mně by se to líbiolo, ale je mimo realitu, postavilas prostě svůj předpoklad na údaji hovořícím o něčem jiném než o počtu věřících.
  • Když to čtu, vzpomínám se slzou v oku na to, že to měl být vtip na odlehčení :/
  • @Riv =D

A co když si to do těch misek ten bezdomovec přerozdělil sám, aby se mohl vyblejsknout s "vtipnou" cedulkou.
  • @Dreamer Tak to Ti neřeknu, já s ním tučňáky nepásl :D
  • To měla být řečnická otázka ;-) :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.