@MissUtahraptor Myslím to vážně! :D Tom má nej sexy hlas ze všech Avengers a Lumír má nej sexy hlas ze všech dabérů. Naprosto logické, že ho naverbovali. První půlka dabovaných Avengers byl jeden velkej Lumíroorgasmus :D
@Kolikokoli Myslím, že v druhé půlce definice nej S€XY hlasu se výrazně neshodneme. :D Mně se prostě hrozně nelíbí. Pominu-li to, že mluví právě Lokiho a budu-li komentovat jen hlas samotný, byla bych někde mezi nezáživno-nudný a podivně nepříjemný. :anxious:
@Everett_Young Já si právě tu debatu o dabérech přečetla, tak se divím, jestli je myšlen jediný Lumír, kterého znám (kromě otce jednoho mého kamaráda).
UP mal skvelý nápad, ale zas najdokonalejším by som ho nenazval. Najlepšia a najdojímavejšia časť bola na začiatku a na konci.
Hľadá sa Nemo vyhráva u mňa. Postava Dory je proste komická a zaujímavá. Je to jeden z tých filmov, kedy bizarné prírodné javy použijete ako súčasť komického príbehu.
Dobře, já mám obecně ráda animáky- teda hlavně Auta, Příšerky s.r.o., Vzhůru do oblak, Hledá se Nemo, Toy story, Já padouch :). Prostě většinu od Pixaru, ne už tak moc od Dreamworks
Edgar Wright, Simon Pegg a Nick Frost opět přicházejí, a snimi po filmech Shaun of the Dead a Hot Fuzz přichází The World's End. Trailer: http://screenrant.com/the-worlds-end-trailer/
Včera jsem koukal na Ruroni Kenshin film.Splácali několik dílů dohromady a tudíž se objevují postavy, které tam ještě neměly být nebo být už neměly a zásadně zasahují do děje.
@flanker.27 Tak teď jsi mě neuvěřitelně potěšil. Neměl jsem ani tušení, že budou točit Enderovu hru. Knihu (a vlastně celou sérii) řadím mezi moje nejoblíbenější. Teď už jen doufat, že to nezmršej.
Komentáře
Mně se prostě hrozně nelíbí. Pominu-li to, že mluví právě Lokiho a budu-li komentovat jen hlas samotný, byla bych někde mezi nezáživno-nudný a podivně nepříjemný. :anxious:
Je hebkeeej!
Hľadá sa Nemo vyhráva u mňa. Postava Dory je proste komická a zaujímavá. Je to jeden z tých filmov, kedy bizarné prírodné javy použijete ako súčasť komického príbehu.
http://screenrant.com/the-worlds-end-trailer/