Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1150151153155156581

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Everett_Young samozřejmě, čeští důchodci byli pro Hamingwaye jistě palčivou otázkou :-k
  • @Everett_Young Tak, takhle už jsem se dlouho nezasmál. Díky =D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 6. května 2013
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa Nevynechal. Odpověděl na důležité.
  • @Everett_Young Ty jsi hroznej, až je to vtipný =D
    @flanker.27 Vy dva jste se hledali, až jste se našli :evil:
  • @Krisa Až na sebe zbyli :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Mně přišla jako normálně hezká holka, jo, ten nos byl o něco větší ale nemyslim, že by jí to nějak škodilo. Je to asi opravdu o vnitřním pocitu.

@Krisa + @Anvil Nikdo jinej nás nechtěl :D
  • Však jo, normální holka :) Každý se narodí s jedinečným obličejem. Ale když ho chce změnit, proč ne...
  • @Everett_Young: Články tohoto typu jsou nebezpečně zavádějící. Zmiňované náklady jsou nižší pouze proto, že je tu (zatím) levnější práce druhých lidí - tedy péče, kterou například nemohoucí lidé potřebují. Což je v tomto konkrétním případě umocněno tím, že tenhle druh práce dělají lidé často z přesvědčení a u nás de facto za almužnu.

To, co pod pojmem životní náklady běžně rozumíme, v ČR nijak zvlášť levné není (např. jídlo je tu už cca 2 roky dražší než v Německu), a pokud se od mé poslední návštěvy Slovenska (loni v září) nestal nějaký zázrak, nepanuje žádná zvláštní láce ani tam.
  • @Ugla Nerad tě zklamu, ale celý ten příspěvek byl vtip. ;-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Ta holky spíš měla zajít k psychologovi než na plastiku. Vždyť ten nos je sice trošku velkej, ale pořád nějak v mezích normálu.
  • @Thorar A tak vadit jí to mohlo. Navíc ten program je dělaný tak, že ti tu plastiku udělají zadarmo. Resp. za to, že se necháš točit. (koukněte na první díl, tam to říkají) takže proč ne?
  • K psychoušovi by měla jít spíš paní dagmar. Co ona potřebuje zvětšovat? Jak by řekl glum: Fuj, takhle kazit rybišku...
    @Riv Tak určitě by se našel někdo potřebnější, tohle mi přišlo opravdu zbytečný.
  • @Thorar Bylo to zbytečný, ale to je jak, když uděláš v kauflandu akci "mlíko za deset korun" taky ti většinu vykoupí místní domov důchodců a ne rodiny s hodně dětma, co by to potřebovaly. To je prostě lidskej hyenismus :/
    No většinu vykoupěj vietnamci z večerek co to tak pozoruju :-)
  • Vždyť v tom testu žádný dějepis není, po studentech se nevyžaduje žádné sázení letopočtů ani historických událostí. Maximálně jedna otázka se vztahuje k zařazení textu do určitého období, něco podobného bylo součástí testů už dříve.
  • upraveno 7. května 2013
  • @Blackfish Mě to bylo jedno, já měl ze slohovky 2.
  • Když si představím, co všechno se museli děcka biflovat před tím plus slohovka na celé dopoledne, ještě, že jsem dělala státní maturitu :)
  • upraveno 7. května 2013
    @M1on tak mne to je vícemeně jedno, kdybych měl s těmito věcmi problem, s literou, dějepisem, tak je mi to blbý si ztěžovat, boť by to spiše upozornovalo na moji neschopnost, ale vtip je v tom že mne dějepis i litera jde skoro na výbornou, (tedy dějepis sme měli jen kdysi v prváku) protože se o tyhle věci zajimam ve vlastnim volnu a vzdělavat se v těhle věcech mne baví .... nicmeně to nic nemění na mém nazoru, že sečtělost by měla jít ruku v ruce s věkem a dobrovolnou chutí a ne nasilnou formou, to opravdu jen na zakladní škole, kde ještě jde tu chuť ke čtení trochu vypěstovat, a na školách s uplně jinym zaměřenim bych proto literu vypustil. Jinak co se samotneho članku týče, nejsem vyloženě rád, ale rozhodně s tim nemam problem, tyhle logický, a vicemeně na selskej rozum testy mi vždy šly
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • ja taky vždycky usinam, když se kecaj blbosti ... :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 7. května 2013
    Okecávat to může jak chce. Je prostě starý a tohle se starým lidem běžně stává.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.