@Gardien Vážně chceš srovnávat realitu s anime postavičkou?
@Anvil Protože prostě když vezmeš nějakou Mařku z vesnice a nacpeš jí do pár vojenských hadrů, pořád to bude jen Mařka z vesnice (i když uznávám že tyhle polouniformy přijdou hodně lidem sexy). Ale ta kompletní uniforma tak jak má být prostě vypadá daleko lépe, je praktičtější a navíc nemůžeš (já vím že bys chtěl aby jo, ale většina holek prostě nemůže) chodit po ulici oblečenej jako bys právě fotil pro nějakej play-boy nebo něco takového.
@Krisa Nemluvíme o vodě, posilovnách a jiných prostředích, v nichž je vyvíjena bohulibá činnost. Nicméně tvé popisy vždy vyznívaly v tomto ohledu nanejvýš pozitivně :)
@flanker.27 Tím jsem chtěla říci, že když jsme se vydrželi kamarádit i v hadrech z vody, tak je nějaké suchozemské oblečení nerozhodí :) Jenže já taky můžu pěkně kecat :P
@Krisa Ono přátelé a spolutrpitelé je taky jiná kategorie. :) Tuhle šlo opravdu o to co jsem tu někde byl pravil, že je někdy od nás mužů požadováno nějaké to chválení a oceňování a je prováděna snaha získat si naši pozornost, tak proč vám hoklám neporadit, jak toho docílíte :)
@Branislav_Gepeto Nemanipulem, netreba :). Ja som ich kupila ako zamestnanecke akcie, ale mozes si najst brokera, zadat poziadavku na typ akcii a ked sa budu emitovat, alebo predavat vo velkom, tak mozno budes mat stastie.
@brbr Já to dělám tak, že napíšu to, co má být vidět (název odkazu), ten celý označím, kliknu na čtvereček vkládání odkazu (papír se svorkou) a do toho okna, co vyjede, vložím adresu odkazu.
@Krisa Když jsem si kupovala ty první, tak měli poslední kousek a to 41. Normálně mám 40, ale řekla jsem si Frantíci mají všechno menší a šla jsem do toho (a taky to byl fakt poslední pár a já je moooc chtěla :-)) No a byly mi perfektně. Ty druhé mi trochu lítají, ale nic, co by nespravila vložka do bot (a možná nebude ani nutná). A nepředpokládám nějakou výraznou změnu ve velikosti v průběhu měsíce. Hele a neříká se, že jak člověk stárne, tak se všechno (až na uši) zmenšuje?
Já mám tenisky za tři stovky z Deichamnnu a jsem spokojená, kvalita úměrná cenně :) vyplatí se vůbec do tenisek vrážet víc? Je v tom nějaký rozdíl, když si koupím conversky za tisíce? Já tak nějak pochybuju, že by tahle obuv mohla mít vyšší životnost než rok max dva.
@Anvil Tohle je speciálně pro tebe! (Nic horšího jsem v životě neviděla a jsem ráda, že mě tento pořad minul, protože jeho sledování muselo mít vliv na vývoj osobnosti)
@Krisa Víš, že od té doby, co jsi mě minule rozdrtila v ošklivých hudebních odkazech už s Tebou nesoutěžím a respektuji Tvou dominanci v oblasti hnusů všeho druhu :D
Komentáře
@Anvil Protože prostě když vezmeš nějakou Mařku z vesnice a nacpeš jí do pár vojenských hadrů, pořád to bude jen Mařka z vesnice (i když uznávám že tyhle polouniformy přijdou hodně lidem sexy). Ale ta kompletní uniforma tak jak má být prostě vypadá daleko lépe, je praktičtější a navíc nemůžeš (já vím že bys chtěl aby jo, ale většina holek prostě nemůže) chodit po ulici oblečenej jako bys právě fotil pro nějakej play-boy nebo něco takového.
@Thorar Jsem moc rád žes to vyzkoušel ;-)
Nicméně tvé popisy vždy vyznívaly v tomto ohledu nanejvýš pozitivně :)
Jenže já taky můžu pěkně kecat :P
Hele a neříká se, že jak člověk stárne, tak se všechno (až na uši) zmenšuje?
P.S.: Chcete abych se tu vytasila s Marií Pojkarovou nebo Katkou a Jirkou? :twisted: