Tvl ty scény s Ramsýčkem byly tak nechutně zvrácený, až byly skvělý. :D Já vim, je to lidskej odpad a fakt ho nesnášim, ale Iwan Rheon ho hraje hodně dobře.
Jinak Zeď vypadala místy dost digitálně. =D
A setkání Thorose s Mel se mi líbilo, tahle změna mi zatím nevadí, spíš naopak.
Zrovna, když mi Ros přestávala vadit... :spike: Jsem zvědavá, která šlapka jí nahradí. :D
Celkově se nic moc nedělo (pár scén bych úplně oželela, třeba Sansa+Loras), ale přišlo mi, že to docela hezky odsýpalo. Po tom, co někteří psali na wic.net, jsem se bála, že to bude průšvih, ale za sebe dávám palec nahoru.
@JoeGyry já věděla, že musí existovat ještě někdo koho Emilia štve :D ale oproti druhé sérii nebe a dudy, musím uznat, že se teď celkem zlepšila a už nepoužívá tolik výrazy "schválně jestli mi vypadnou oči z důlků" a "něco tu smrdí".
Ještě jednou skouknu dnešní díl večer a pak sem napíšu něco obsáhlejšího :) jediný převládající dojem zatím je, že Melisandra je strašlivě zahraná a furt se tváří, jak kdyby měla zaražený prdy. Mocně mě sere jenom na ni koukat.
všechny neduhy a dějové nesmysly naštěstí zachraňuje iwan rheon.... sice sem se opravdu zděsil, že nám z něj v rámci všeobecného zjednodušování udělali karstarka, ale naštěstí alespoň v tomhle měli tvůrci soudnost....vynikající
@Nevada Jo vlastně, to dává větší smysl. Úplně jsem zapomněla, že se Ramsay zmiňoval taky o své lovecké vášni, tak nějak se tu scénu snažím vytěsnit z paměti.
Tý vole, tak Jon vytáhnul dopis z koše a v pádu se zachytil o větev :roll:. Když už tohle přijde debilní i mně, tak je to fakt blbý. A stírání Edmura Robbem, který to po***l první je taky dementní. Na konci sice uznal, že trpí za jeho hříchy, ale mohl by se k němu chovat trochu líp, když za všechno může on.
Jinak se mi moc líbily scény s Jaimem a Tywinem. Iwan Rheon je skvělý, ale to píchání do prstu a stahování se mi teda nelíbilo a bylo to i dost nepřijemné na pohled (ale byla jsem smířená s tím, že tohle si tvůrci nenechají ujít).
Komentáře
Jinak Zeď vypadala místy dost digitálně. =D
A setkání Thorose s Mel se mi líbilo, tahle změna mi zatím nevadí, spíš naopak.
Zrovna, když mi Ros přestávala vadit... :spike: Jsem zvědavá, která šlapka jí nahradí. :D
Celkově se nic moc nedělo (pár scén bych úplně oželela, třeba Sansa+Loras), ale přišlo mi, že to docela hezky odsýpalo. Po tom, co někteří psali na wic.net, jsem se bála, že to bude průšvih, ale za sebe dávám palec nahoru.
ďakujem ti osoba s podobnou profilovou fotkou :D
:)
Co se týče dramat v průběhu slézání Zdi... :roll:
A stírání Edmura Robbem, který to po***l první je taky dementní. Na konci sice uznal, že trpí za jeho hříchy, ale mohl by se k němu chovat trochu líp, když za všechno může on.
Jinak se mi moc líbily scény s Jaimem a Tywinem. Iwan Rheon je skvělý, ale to píchání do prstu a stahování se mi teda nelíbilo a bylo to i dost nepřijemné na pohled (ale byla jsem smířená s tím, že tohle si tvůrci nenechají ujít).