Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

upraveno 5. května 2013 v 3. řada
2456719

Komentáře

• upraveno 6. května 2013
    Tvl ty scény s Ramsýčkem byly tak nechutně zvrácený, až byly skvělý. :D Já vim, je to lidskej odpad a fakt ho nesnášim, ale Iwan Rheon ho hraje hodně dobře.

Jinak Zeď vypadala místy dost digitálně. =D

A setkání Thorose s Mel se mi líbilo, tahle změna mi zatím nevadí, spíš naopak.

Zrovna, když mi Ros přestávala vadit... :spike: Jsem zvědavá, která šlapka jí nahradí. :D

Celkově se nic moc nedělo (pár scén bych úplně oželela, třeba Sansa+Loras), ale přišlo mi, že to docela hezky odsýpalo. Po tom, co někteří psali na wic.net, jsem se bála, že to bude průšvih, ale za sebe dávám palec nahoru.
  • upraveno 6. května 2013
  • prosím vás ku ktorému dielu napísal Martin scenár?
  • @FireAndBlood K příštímu (sedmému).
  • @sveva
    ďakujem ti osoba s podobnou profilovou fotkou :D
  • Blackfyre ;)
  • @FireAndBlood Podobnou možná, ale... :spike: :onfire: :king:
    :)
  • Teraz som si uvedomil prečo sa mi dnešná časť páčila: nebol tam ten otravný hlas a mimika Emily Clarke.
  • @JoeGyry já věděla, že musí existovat ještě někdo koho Emilia štve :D ale oproti druhé sérii nebe a dudy, musím uznat, že se teď celkem zlepšila a už nepoužívá tolik výrazy "schválně jestli mi vypadnou oči z důlků" a "něco tu smrdí".
  • Ještě jednou skouknu dnešní díl večer a pak sem napíšu něco obsáhlejšího :) jediný převládající dojem zatím je, že Melisandra je strašlivě zahraná a furt se tváří, jak kdyby měla zaražený prdy. Mocně mě sere jenom na ni koukat.
  • Týjo, jakto, že nepozvali Talisu na poradu? Jak se pak mají správně rozhodnout? =D
    Co se týče dramat v průběhu slézání Zdi... :roll:
  • na mne trochu moc digitálu, ale chapu že to asi nešlo jinak ... btw bejt Johnem, tak po výstupu čapnu Orella a hodim ho dolů :-?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. května 2013
  • všechny neduhy a dějové nesmysly naštěstí zachraňuje iwan rheon.... sice sem se opravdu zděsil, že nám z něj v rámci všeobecného zjednodušování udělali karstarka, ale naštěstí alespoň v tomhle měli tvůrci soudnost....vynikající
    Nezachraňuje.
    upraveno 6. května 2013
  • @Nevada Jo vlastně, to dává větší smysl. Úplně jsem zapomněla, že se Ramsay zmiňoval taky o své lovecké vášni, tak nějak se tu scénu snažím vytěsnit z paměti.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tý vole, tak Jon vytáhnul dopis z koše a v pádu se zachytil o větev :roll:. Když už tohle přijde debilní i mně, tak je to fakt blbý.
    A stírání Edmura Robbem, který to po***l první je taky dementní. Na konci sice uznal, že trpí za jeho hříchy, ale mohl by se k němu chovat trochu líp, když za všechno může on.

Jinak se mi moc líbily scény s Jaimem a Tywinem. Iwan Rheon je skvělý, ale to píchání do prstu a stahování se mi teda nelíbilo a bylo to i dost nepřijemné na pohled (ale byla jsem smířená s tím, že tohle si tvůrci nenechají ujít).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.