tiež ich mám v hlave a najmä v podvedomí starších. ale je to naozaj spôsobené posunom stredoveku a súčasnosti. myslím, že jemné "zostarnutie" bude úplne v poho. skôr by som sa bál, ak by nejaký štrásťročný rob cválal na koni s mečom v ruke aby nezvyzeral ako v lepšom prípade Atrej z NS, v horšom ako hošíci z Narnije...
Tyhle informace máte odkad, že mladý postavy budou hrat starší herci. Prostě Brana může hrát maximálně 15 letý kluk menšího vzrůstu, pokud ne,tak to bude dost smutný i když příběhy Brana byly vždy smutné :(((
Jako by už nebylo dost řečeno o Martinovejch hrátkách s písmenky...je to prostě hračička, chce vyčnívat, používá reálie, ale ozvláštní je svým vlastním názvem, pozměněným třeba jen v jednom písmenu. Navíc kh vypadá mnohem líp než ch, ne? :-)
Léto: Nebo bitevní loď Jamato se často dneska píše jako Yamato. :) Problém je, že dnešní pisálkové se neobtěžujou nastudovat si pravidla český transkripce z jinejch jazyků nebo si k tomu nepřizvou odborníka a mechanicky všechno přepisujou z angličtiny.
dokonca mám pocit, že tam písali o tom, že Danny bude v druhom diely, aby nebolo v pilote veľa postáv. Páči sa mi úvod, celé to je ok. Jedine sa mi zdá, že ak bude scéna v bordeli kde Jaime povie bratovi, že idú na zimohrad a v následnej scéne sa Eddard a Catelyn bavia o príchode a oni prídu, tak to bude evokovať, že Zimohrad je hodinu cesty. Medzi to mohli dať nejakú scénu....
Komentáře