Píseň zazní na HBO!

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny
13468918

Komentáře

• upraveno 26. listopadu 2008
    tiež ich mám v hlave a najmä v podvedomí starších. ale je to naozaj spôsobené posunom stredoveku a súčasnosti. myslím, že jemné "zostarnutie" bude úplne v poho. skôr by som sa bál, ak by nejaký štrásťročný rob cválal na koni s mečom v ruke aby nezvyzeral ako v lepšom prípade Atrej z NS, v horšom ako hošíci z Narnije...
  • upraveno 27. listopadu 2008
    Sean Bean mi nevadi,myslím, že Boromira ztvárnil celkem dobře.Ale Gary Oldman Brana? Dyť tomu herci už je 50 let proboha :)))
    Tyriona by měl hrát jedině Krytinář.
    Tyhle informace máte odkad, že mladý postavy budou hrat starší herci. Prostě Brana může hrát maximálně 15 letý kluk menšího vzrůstu, pokud ne,tak to bude dost smutný i když příběhy Brana byly vždy smutné :(((
    Jak to? Budeš křtít svou novou knihu? :-)
  • upraveno 28. listopadu 2008
    Jako by už nebylo dost řečeno o Martinovejch hrátkách s písmenky...je to prostě hračička, chce vyčnívat, používá reálie, ale ozvláštní je svým vlastním názvem, pozměněným třeba jen v jednom písmenu. Navíc kh vypadá mnohem líp než ch, ne? :-)
  • upraveno 3. prosince 2008
  • upraveno 4. prosince 2008
    Ano, už jsi o něm psal, Aleku. ;-)
  • upraveno 4. prosince 2008
    K té diskuzi o počešťování: nevíte někdo, proč se letošní Olympiáda v Pekingu konala v Beijingu?
  • upraveno 6. prosince 2008
    pozeral som návrh castingov na kráľokata, a nevyzerá zle...
  • upraveno 7. prosince 2008
    Možná jsi o něm psal,Aleku,ale to nevadí - ted´ ho vidím poprvé,děkuju:)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. prosince 2008
    Léto: Nebo bitevní loď Jamato se často dneska píše jako Yamato. :) Problém je, že dnešní pisálkové se neobtěžujou nastudovat si pravidla český transkripce z jinejch jazyků nebo si k tomu nepřizvou odborníka a mechanicky všechno přepisujou z angličtiny.
  • upraveno 12. prosince 2008
  • upraveno 15. prosince 2008
    Hele a kdy že bude ten pilot k vidění? Nebo alespoň trailer? Nebo teaser... cokoliv.... Wrrr... absťák... :)
  • upraveno 16. prosince 2008
  • upraveno 16. prosince 2008
    upraveno 16. prosince 2008
    Jo, Tudorovci a Řím, docela dobrá náhrada.
  • upraveno 17. prosince 2008
    upraveno 18. prosince 2008
    Přidání scén z Králova přístaviště je dobrá věc, ale upřímě jsem čekal, že Dany do pilotu nedají. Každopádně - já se těšíííím!
  • upraveno 18. prosince 2008
    dokonca mám pocit, že tam písali o tom, že Danny bude v druhom diely, aby nebolo v pilote veľa postáv. Páči sa mi úvod, celé to je ok. Jedine sa mi zdá, že ak bude scéna v bordeli kde Jaime povie bratovi, že idú na zimohrad a v následnej scéne sa Eddard a Catelyn bavia o príchode a oni prídu, tak to bude evokovať, že Zimohrad je hodinu cesty. Medzi to mohli dať nejakú scénu....
    Stejně by si Píseň ledu a ohně měl přečíst Peter Jackson. Jen tak, pro jistotu..
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.