Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
Koupila jste si právě krásnou novou sukni a ještě k tomu za dobrou cenu? Máte nového oblíbeného herce? Řešíte dilema, jestli lepší řasenky mají u Loreal nebo u Oriflame? Nevíte, co si máte obléct na celodenní výlet, když má pršet, ale postupně se vyjasňovat? Už zase netušíte, co budete vařit? Přinesl si váš manžel domů lesklé šusťáky, které letěly naposledy tak v osmdesátých letech a ještě se rozhodl, že vás v nich bude doprovázet při běhání? Řešíte, jestli si máte koupit další šaty s puntíky, i když doma máte už troje? Potřebujete někomu sdělit dojmy z filmu, který jste celý probrečela, jak to bylo dojemné? Musíte si postěžovat, že jste si koupila boty na podpatku a ta blbá štekle upadla už při prvním použití? Máte potřebu někomu ukázat svoje nové náušnice, koťátko nebo dítě? Už potřetí v tomto týdnu musíte žehlit a manžela ani nenapadne, aby aspoň umyl umyvadlo? Leze vám na záchodě hnusný velký pavouk a vy zaboha netušíte, co s tím budete dělat? Chcete se zeptat, jestli někdo nezná obchod s levným a nerůžovým dětským oblečením? Musíte si postěžovat, že se na vás celou dobu úchylácky díval jeden chlap v autobuse, i když dobře viděl prstýnek, anebo vás trápí, že i když jste měla sukni-bederní roušku, tak si vás nikdo ani nevšiml? Štve vás kamarádka věčným kecáním o okurkách a vám ani nezbyde čas jí sdělit, jak vám pěkně rostou ředkvičky? Velký zlý prodavač vám dneska nechtěl vyměnit tenisky, které nutně potřebujete do aerobiku a ještě byl protivný? Máte takovou tu typickou ženskou depku? Chcete někomu nutně doporučit nějakou knížku a nikoho to nezajímá? Jste těhotná?

A jediné, co vám na to vaši muži, kluci, přátelé, známí kamarádi, bratři, přítelové, otcové či dědečci řeknou jsou obvyklé průpovídky typu: Můžu si přidat? No a co má být? Ty naděláš! To si ze mě děláš srandu, ne? A kvůli tomuhle tady celej den vyšiluješ? Dones mi další talíř. Neruš, hrajou naši!

Jděte s tím do nově založené diskuse, kde si můžete vylévat srdce, nad jakýmikoli "kravinami" se vám zamane, řešit do nekonečna oblečení, vztahy, děti, no prostě takové ty typické ženské bolístky! Je to tu zde naprosto bez cenzury a mužům se zásadně zakazuje do čehokoli rýpat a pohoršovat se tu, můžou pouze chválit své ženy, jak jsou šikovné, krásné, chytré a prostě úžasné.

image
12357106

Komentáře

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.