@flanker.27 TO CHCI!!! Krucinál, kde tohle bylo, když jsme ve školce popravovali s kamarádama barbíny (tehdy jsem ještě neuměla smyčku, tak jsme měli jeno trapný uzel)!
@Phoebea Nad tabulkou na psaní komentářů máš tlusté písmo, kurzívu, přeškrtnuté písmo, cosi (to nepoužívám) a obrázek. Klikni na obrázek, vyskočí Ti soubor znaků a tam mezi "" vlož ten odkaz.
edit: A pokud si nejsi jistá, žes to napsala správně, ověř si to nejdřív přes "Náhled" dole u odeslání komentáře.
@Phoebea V tom pripade neklikaj na obrazok, ale na tu ikonku vedla neho vpravo od neho. Zobrazi sa ti okno, do ktoreho vlozis tu modru adresu, co si dala vyssie, odkliknes a zobrazi sa Ti vlozeny odkaz s textom vyznecenym modrou - ako ked mysou nieco vyznacis. Nic nestlacaj, nerob, len surovo napis "toto je moja vysnena sukne a daj Nahled a uvidis, ze to bude fungovat.
Haha, podařilo se mi udělat amolety. Vždycky jsem dělala jenom takové ty maličké tenučké palačinky a až dneska poprvé jsem udělala správný amolety. Jsem na sebe pyšná :-D
Komentáře
@Hildegarda No o traktoru znám jenom tři písničky a z téhle nejvíc ;-)
edit: A pokud si nejsi jistá, žes to napsala správně, ověř si to nejdřív přes "Náhled" dole u odeslání komentáře.