Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1145146148150151581

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Malo by tam byť vymedzené miesto pre jednoduchú správu, sťahovanie (legálne - z nejakého MovieShopu) filmov a seriálov a nejaká komunita na získavanie titulkov (BS Player napríklad anglické titulky sťahuje sám).
    Movieplayer metra mi prišiel veľmi friendly
    Iné miesto pre hudbu, ktorá mu môže hrať v pozadí počas práce. Iné miesto na správu fotiek.
    Hudobný player ktorý si urobíš ako časť plochy alebo sa doňho dostaneš tym že chceš pridať ubrať zvuk, či prostým prídenim do rohu obrazovky je nepraktický?
    A potom miesto zvlášť na hry.
    Správa hier bola už súčasťou Visty
    A internetový prehliadač - kvalitný - by mal byť rýchlou súčasťou.
    tu sa nebudem hadať očividne by som každého musel dotiahnuť domov a dať mu skúsiť môj IE lebo tie vaše su buď to ine alebo ja neviem
  • Ono Windowsy majú povesť, že sa u nich strieda dobrý systém so zlým:
    Windows 3.1 - fajn
    Windows 95 - zlý
    Windows 98 - dobrý
    Windows 2000 - hrozný
    Windows XP - asi najlepší zatiaľ
    Windows Vista - zlý
    Windows 7 -celkom fajn
    Windows 8 - čo nám logicky vychádza? :)
    Ono je to skôr o tom, že oni skúšajú nové veci a nikdy to nedotiahnu na poprvýraz. Win95 má, ak sa nemýlim, dosť odlišné prostredie od Win 3.1, zato Win98 je podobný len vylepšená verzia (alebo si to s niečím mýlim). Win2000 tiež prišiel s mnohým novým, ale muselo to byť dotiahnuté až v XP-čke. Winows Vista bol vo svojej podstate dobrý, ale až moc zložitý, čo zrútilo celý efekt - a zrútilo je ohľadom Visty slabé slovo - až Win7 to napravil.

Očakávam, že idea Win8 bude lepšie a ostrieľanejšie podaná vo Win9, alebo ako to nazývajú na necyklopédií, Winows Pojďte slavit Konec světa.

Ale to je len taký môj odhad.
  • @Arutha2321 Ha neznás Windows Me
  • @M1on To bola len milénium edícia 98-ky nie? Nie plnohodnotná verzia.
  • Brácha nám na večer koupil ananas v plechovce, protože oba se po něm můžeme utlouct. Pak jsme se na to vykašlali, že si to otevřeme už teď. Tak Jaroušek vytáhl otvírák, pět minut v kuchyni hekal a potom za mnou se zahanbeným výrazem, že mu to nejde otevřít. Tak jsem se mu hrozně smála a šla jsem mu ukázat, jak to dělají ti správní skauti.¨
    A co se nestalo? Pět minut jsem v kuchyni hekala, udělala jsem díru do pláště válce, ale zaboha mi to nejde otevřít.

Nevíte někdo čirou náhodou, jak se otvírají plechovky? :oops: :-)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Lady Sansa
    ten otvírák... při otevírání plechovek jsem tuším ztratil víc krve než při krájení čehokoliv :-D
  • Ha, plechovka dobyta! Pomocí kladiva a asi pěti nožů jsme se do ní konečně dostali :-D
    @Lady Sansa
    A máte v součtu víc prstů než Theon? :-D
  • Netuším, kolik prstů má Theon, ale my jsme každej na deseti (možná by se v kuchyni našla nějaká zakrvavělá špička prstíku, ale pšt) :-)
    Takže víc Davos než Theon :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Lady Sansa Na silvestra jsme se s kamarádkou dobývaly do plechovek tuňáků vývrtkou a kladivem a asi po deseti minutách jsme to vzdaly a došly pro sekeru - šlo to jak po másle :D
  • @Krisa tuňák na silvestra?
    Ne na Silvestra, ale na silvestra (v těch dnech, co jsme byli na chalupě).
  • @Lady Sansa Pokaždé když se snažím otevřít plechovku čehokoli tak ten DEBILNÍ obal se začne protáčet a nejde to otevřít.
    @Lady Sansa My neměly otvírák, takže jsme byly trochu v nevýhodě :). S mapama ti rozumím - já umím jenom sever, jih, vlevo a vpravo =D
  • @Krisa Tak s těma mapama by zas takovej problém nebyl, já jsem jenom nepochopila tu orientaci podle vedení, ale co je moc to je moc. Na táboře, kdy jsem poprvé rádcovala a navíc byla noční pokladovka, jsme měli hledat zprávu v lese u stromu č. 82, s tím že jsme měli jen dvě baterky a skoro celá skupinka, kromě mé věrné Janičky vytuhla, takže jsme asi dvě hodiny bloudily hledaly nějakej strom a pak jsme se přece jenom přidaly ke zbytku a spaly až do rána. Pokladovku jsme totálně projely (tohle měla být teprve třetí zpráva z deseti), ale aspoň jsme se vyspaly. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já bohužel ne, i když o šermu tu hodně rozumuju :)
  • @flanker.27 Iba o serme? ;)
    @Hildegarda+@Krisa Někdo vás musí vzdělat ;-)

• upraveno 2. května 2013
    @flanker.27 Napis, v com ta mozeme vzdelat my dve. Na posilnenie nasho ega to pre nas urob prosim ;)
    @flanker.27 Škoda práce :)
    Začít by se dalo čtením map. :)
    No, kde je sever na mapě už jsi prý pochopila :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.