Soutěž o knihy, trička, odznáčky či karty s motivy GoT

upraveno 30. března 2013 v Akce a hlasování
Ahojte lidi!

Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.

Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)

Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.

http://laurdes.cz/?p=1493

Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
1262728293032»

Komentáře

• upraveno 30. dubna 2013
    @sveva Seš moc dobrá, pro Tebe bych musel udělat speciální kategorii :D :D (a to by pak zas bylo - "to byl podraz" a tak)
  • Já včera nestihla odpovědět :( :D Ně že by mě to nějakým zásadním způsobem vytrhlo, když jsem před nápovědou věděla jen havrana :D Čekala jsem, jestli mě přes den nenapadne ještě někdo jiný a pak jsem nestihla hrdě napsat ani můj ubohoučkej tip :D Jinak gratuluju všem co nás tak pěkně reprezentovali :)
    Díky @laurdes , bylo to moc a moc príma :)
    @Kolikokoli laures dala na web už i toho Pottera :)
  • @Melindaaaa Ale nejsou tam odpovědi :D.
  • Nejsou :D Ale některý jsou celkem uhodnutelný řekla bych :D Ale na některý koukám jak puk a to si troufám říct, že HP znám fakt dobře :D Kdyžtak můžeme odpovědi probrat v PM :D
  • Drogona jsem brala za správně, stejně tak jako Rhaegara o den dřív.
    Na webu je vyhlášení, na facebooku účastnické diplomy pro prvních 31.
    Díky za účast a snad se ještě někdy sejdeme při nějaké podobné akci :)
  • Bylo to skvělý! I když na konci trochu trapas z mé strany :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @laurdes Díky moc, bylo to super.
    Škoda jen, že jsem nestihla dohádat konec :)
  • upraveno 1. května 2013
    Kdo si chce zahádat s Harrym Potterem, tak může tady :D. Je to ta soutěž od laurdes - i se správnými odpověďmi.
    http://tinyurl.com/dykedx2 (odkaz na google disk - můžete tam upravovat, tak si pište sloupečku své tipy :D)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Uf, jsem 11. z 12. Co na mne asi zbude za odznáček :roll:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. května 2013
    @MissUtahraptor Jo, to je ten první kterého jsem v hádankách neuhodl. Toho fakt miluju :D
    Jak velká je asi šance, že na mne zbude Sansa :-k (tak 0,02%)

@laurdes Doporučuji příště odznáčky tisknout až po vyhlášení vítězů. ;-)
  • @Montezuma3 Já si jí psala na první místo. :D Ale taky počítám s někým Jiným. :D
  • @laurdes
    Též se přidávám k díkům. Pořád nějak nemůžu pochopit, že tohle (=soutěž) někdo dělá dobrovolně a ještě to dotuje. :D Ale bylo to fajn!

A placky jsem se vzdala, takže vy ostatní máte jedno místo k dobru. :D
  • Sama dotuje? Tak to teda slečnu pořadatelku moc obdivuji, přestože jsem se soutěže jaksi neučastnila (ten web byl na mě moc složitý, no :oops: )
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Lady Sansa
    neboj, nejsi v tom sama. Já to po rozkliknutí taky vzdal :oops:
  • Hmm, tak nakonec jsem v TOP10 :-) Úspěch. Co je vlastně cenou pro vítěze? Vyhlídkový let nad Meereenem s Air Trebuchet? :-D
  • To je cena pro Montezumu :D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @baltim
    ano, ale z velké části na vlastní náklady, pokud trpíš nějaku NAKAŽLIVOU nemocí dostaneš desetiprocentní slevu....
  • Ty jo, koukám, že s mojí poslední otázkou máte sakra problémy :D (ti co ji pro změnu neignorují)
  • Ahoj :) pamatuju se, jak Vás bavilo hádání, tak Vám nabízím další možnost. Akorát bohužel tentokrát se nemotáme ve světě draků a chybějících končetin, nýbrž se přesouváme do poněkud poklidnějšího světa polobohů. Kdyby si někdo chtěl ověřit svoje znalosti postav z knih Ricka Riordana, budu moc ráda: http://laurdes.cz/?p=3651. A všem ostatním krásný den :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.