Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
12467106

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Jak se můžete takhle řezat? to jsou ty dámské žiletky tak hloupě dělaný? Budu muset někdy vyzkoušet.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Hildegarda Jo takhle - to řeším papírovým kapesníkem, toaleťákem a když najdu tak náplastí :D

@Thorar To jsou spíš hloupé moje ručičky :) (Nebo kotníky, achilovky a kolena?)
  • @Thorar @Krisa Ne, to je těma žiletkama. Taky si vždycky pořežu kolena a přitom jsem jinak na ostré věci děsně šikovná ;-)
  • tak zkuste trhací epilátor - prodlouží dobu mezi 2 holeníma na dvojnásobek i více a ještě nedělá jizvy ani krev na silonkách.
    Pravda je, že napoprvý je to zážitek srovnatelný s Theonovým wellness pobytem u Ramsaye, ale napodruhý, potřetí už je to pohoda ;-)
  • Pro mě je tortura i trhání obočí, takže epilátor nehrozí :D
    @Phoebea Jojo, já to kombinuji podle času, lenosti, chuti a nálady na příšernou bolest :D
    Fajn je cukrová pasta, ale já jsem lempl a pak mi všechno lepí...
  • @Phoebea skusila som, ale ja sa vsade ponahlam a vyzaduje to vela trpezlivosti a casu a to ja nemam :)
  • @Hildegarda musis myslet dopředu, pak naopak čas ušetříš :)
    @Krisa jaká cukrová pasta?
  • @Phoebea cukrova pasta je teraz hitom vsade. Doma si vyrobis, natries a ztrhnes. Recept najdes hocikde na webe
  • Hmm, to zní zajímavě :-k takže taková verze voskových pásků, vypadá to líp než epilátor, jedno strhnutí a žádné dlouhé pižlání s pinzetou.
  • No ty vole !!
    To jsem asi 100 let za opicema, ale o ničem takovém v našich domácích babských kroužcích nepadlo ani slovo...
  • upraveno 1. května 2013
    Tak já už jsem poučená opice. Hlavně že vím, že se to nanáší kreditní kartou :-D
  • @Hildegarda Takže hrozí, že bude někdo po domě zavánět karamel? Už jsem si tu dělala naděje na bezbolestné holení, ale smrad karamelu nemůžu ani vystát a je to jediná potravina, kterou prostě nesním. Tak nic... :-)
    @Lady Sansa No nezbolestné bych tomu úplně neříkala, ale když tam nacpeš ten citron, tak to nebude smrdět karamelem tolik. Nebo holt musíš kupovat - dělají s různými oleji, po kterých ta hmota voní.
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 2. května 2013
    jsem nadšena, hned o víkendu to zkusím, pak poreferuju :)
  • Daly jste mi typ na epilaci, já vám dám typ na zajímavý hadříky:
    jsou to nějaký typky od Ostravy a říkaj si Sůvy z nudlí - mrkněte do "prodané zboží" . Ušijou cokoliv na jakýkoliv míry.
    http://www.fler.cz/suvy-z-nudli
  • @Phoebea Mají moc pěkných věcí a já se pořád neumím rozhoupat ke koupi, respektive neumím si vybrat (abych se finančně nezruinovala). Ale před dvěma rokama jsem si od nich koupila sukni a dostala k ní i čelenku :-)
  • Já má už nějakou dobu tuhle a jsem stále nadšená
    http://www.fler.cz/zbozi/tancuj-o-3567484

Ano, ano, pořád jsem nepřišla na to, jak vkládáte ty odkazy.
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 2. května 2013
    @brbr juuuu :D
    PS: taky nevím jak se vkládaj ty odkazy. Je to pro mě taková IT neznámá ....
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 2. května 2013
  • @brbr @Phoebea Kliknete na tu ikonku tretiu od konca ( prva je na spoiler ), vlozite adresu stranky, odkliknete a do oznaceneho textu napisete napr "tohle je moje vysnena kabela" :)
  • @brbr Ta je krasna, ale ja pri mojom ditku musim kupovat tasku nosenu krizom cez hrudnik, aby som mala volne ruky a menej ma boli rameno
  • upraveno 2. května 2013
    @Hildegarda Jupí, funguje to. Dík.

Tu tašku obvykle nosím na stejné straně jako dítě, takže mi nepadá, páč je dítětem přitisknutá ke mě. Bohužel se v ní pak špatné šátrá :-)
  • @brbr :applause: :-D
  • @paulcz Nehovoris recou tohto kmena ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.