Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
Koupila jste si právě krásnou novou sukni a ještě k tomu za dobrou cenu? Máte nového oblíbeného herce? Řešíte dilema, jestli lepší řasenky mají u Loreal nebo u Oriflame? Nevíte, co si máte obléct na celodenní výlet, když má pršet, ale postupně se vyjasňovat? Už zase netušíte, co budete vařit? Přinesl si váš manžel domů lesklé šusťáky, které letěly naposledy tak v osmdesátých letech a ještě se rozhodl, že vás v nich bude doprovázet při běhání? Řešíte, jestli si máte koupit další šaty s puntíky, i když doma máte už troje? Potřebujete někomu sdělit dojmy z filmu, který jste celý probrečela, jak to bylo dojemné? Musíte si postěžovat, že jste si koupila boty na podpatku a ta blbá štekle upadla už při prvním použití? Máte potřebu někomu ukázat svoje nové náušnice, koťátko nebo dítě? Už potřetí v tomto týdnu musíte žehlit a manžela ani nenapadne, aby aspoň umyl umyvadlo? Leze vám na záchodě hnusný velký pavouk a vy zaboha netušíte, co s tím budete dělat? Chcete se zeptat, jestli někdo nezná obchod s levným a nerůžovým dětským oblečením? Musíte si postěžovat, že se na vás celou dobu úchylácky díval jeden chlap v autobuse, i když dobře viděl prstýnek, anebo vás trápí, že i když jste měla sukni-bederní roušku, tak si vás nikdo ani nevšiml? Štve vás kamarádka věčným kecáním o okurkách a vám ani nezbyde čas jí sdělit, jak vám pěkně rostou ředkvičky? Velký zlý prodavač vám dneska nechtěl vyměnit tenisky, které nutně potřebujete do aerobiku a ještě byl protivný? Máte takovou tu typickou ženskou depku? Chcete někomu nutně doporučit nějakou knížku a nikoho to nezajímá? Jste těhotná?

A jediné, co vám na to vaši muži, kluci, přátelé, známí kamarádi, bratři, přítelové, otcové či dědečci řeknou jsou obvyklé průpovídky typu: Můžu si přidat? No a co má být? Ty naděláš! To si ze mě děláš srandu, ne? A kvůli tomuhle tady celej den vyšiluješ? Dones mi další talíř. Neruš, hrajou naši!

Jděte s tím do nově založené diskuse, kde si můžete vylévat srdce, nad jakýmikoli "kravinami" se vám zamane, řešit do nekonečna oblečení, vztahy, děti, no prostě takové ty typické ženské bolístky! Je to tu zde naprosto bez cenzury a mužům se zásadně zakazuje do čehokoli rýpat a pohoršovat se tu, můžou pouze chválit své ženy, jak jsou šikovné, krásné, chytré a prostě úžasné.

image
12467106

Komentáře

  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Jak se můžete takhle řezat? to jsou ty dámské žiletky tak hloupě dělaný? Budu muset někdy vyzkoušet.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Hildegarda Jo takhle - to řeším papírovým kapesníkem, toaleťákem a když najdu tak náplastí :D

    @Thorar To jsou spíš hloupé moje ručičky :) (Nebo kotníky, achilovky a kolena?)
  • @Thorar @Krisa Ne, to je těma žiletkama. Taky si vždycky pořežu kolena a přitom jsem jinak na ostré věci děsně šikovná ;-)
  • tak zkuste trhací epilátor - prodlouží dobu mezi 2 holeníma na dvojnásobek i více a ještě nedělá jizvy ani krev na silonkách.
    Pravda je, že napoprvý je to zážitek srovnatelný s Theonovým wellness pobytem u Ramsaye, ale napodruhý, potřetí už je to pohoda ;-)
  • Pro mě je tortura i trhání obočí, takže epilátor nehrozí :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Phoebea Jojo, já to kombinuji podle času, lenosti, chuti a nálady na příšernou bolest :D
    Fajn je cukrová pasta, ale já jsem lempl a pak mi všechno lepí...
  • @Phoebea skusila som, ale ja sa vsade ponahlam a vyzaduje to vela trpezlivosti a casu a to ja nemam :)
  • @Hildegarda musis myslet dopředu, pak naopak čas ušetříš :)
    @Krisa jaká cukrová pasta?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Phoebea cukrova pasta je teraz hitom vsade. Doma si vyrobis, natries a ztrhnes. Recept najdes hocikde na webe
  • Hmm, to zní zajímavě :-k takže taková verze voskových pásků, vypadá to líp než epilátor, jedno strhnutí a žádné dlouhé pižlání s pinzetou.
  • No ty vole !!
    To jsem asi 100 let za opicema, ale o ničem takovém v našich domácích babských kroužcích nepadlo ani slovo...
  • upraveno 1. května 2013
    Tak já už jsem poučená opice. Hlavně že vím, že se to nanáší kreditní kartou :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    brbr napsal(a):

    Tak já už jsem poučená opice. Hlavně že vím, že se to nanáší kreditní kartou :-D

    Nejlépe platinovou =D
  • @Phoebea hlavne nekupovat predrazenu cukrovu pastu!
    tu je recept

    Ak sa nepodari, aspon mas celkom dobry karamel :)
  • @Hildegarda Takže hrozí, že bude někdo po domě zavánět karamel? Už jsem si tu dělala naděje na bezbolestné holení, ale smrad karamelu nemůžu ani vystát a je to jediná potravina, kterou prostě nesním. Tak nic... :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Lady Sansa No nezbolestné bych tomu úplně neříkala, ale když tam nacpeš ten citron, tak to nebude smrdět karamelem tolik. Nebo holt musíš kupovat - dělají s různými oleji, po kterých ta hmota voní.
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 2. května 2013
    jsem nadšena, hned o víkendu to zkusím, pak poreferuju :)
  • Daly jste mi typ na epilaci, já vám dám typ na zajímavý hadříky:
    jsou to nějaký typky od Ostravy a říkaj si Sůvy z nudlí - mrkněte do "prodané zboží" . Ušijou cokoliv na jakýkoliv míry.
    http://www.fler.cz/suvy-z-nudli
  • @Phoebea Mají moc pěkných věcí a já se pořád neumím rozhoupat ke koupi, respektive neumím si vybrat (abych se finančně nezruinovala). Ale před dvěma rokama jsem si od nich koupila sukni a dostala k ní i čelenku :-)
  • @Phoebea nepripominaj mi taketo stranky! :hand:
    u nas mame www.sashe.sk a mesacny limit som si vycerpala na tuto tasku :-?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Na fleru číhám na správnou barvu tašky od této prodejkyně (moc se mi líbí ten batůžek, ale mám podobný, takže se krotím) :)
  • Já má už nějakou dobu tuhle a jsem stále nadšená
    http://www.fler.cz/zbozi/tancuj-o-3567484

    Ano, ano, pořád jsem nepřišla na to, jak vkládáte ty odkazy.
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 2. května 2013
    @brbr juuuu :D
    PS: taky nevím jak se vkládaj ty odkazy. Je to pro mě taková IT neznámá ....
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 2. května 2013
    Po klinkutí na čtvrtou ikonku od konce se zobrazí <img src="a tady bude odkaz na obrázek" /> Musí však jít o odkaz přímo na obrázek (je třeba zkopírovat adresu URL obrázku, obvykle je tato možnost v nabídce po kliknutí pravým tlačítkem myší na obrázek).

    Špatný odkaz: http://www.fler.cz/zbozi/tancuj-o-3567484 (HTML dokument)
    Správný odkaz: http://i.fler.cz/products/1/5/15182/3567484/rgxnmsvhlpknfw-b.jpg (obrázek ve formátu JPG).

    Takový odkaz je však nefunkční, pokud přístup na stránku vyžaduje nějaký typ autentizace (například obrázky odkazující do bankovního systému neuvidíme -- pokud nám nedáte přístupové práva :-))

    Někdy budu muset sepsat nějaký HOWTO článek :-D
  • @brbr @Phoebea Kliknete na tu ikonku tretiu od konca ( prva je na spoiler ), vlozite adresu stranky, odkliknete a do oznaceneho textu napisete napr "tohle je moje vysnena kabela" :)
  • @brbr Ta je krasna, ale ja pri mojom ditku musim kupovat tasku nosenu krizom cez hrudnik, aby som mala volne ruky a menej ma boli rameno
  • upraveno 2. května 2013
    @Hildegarda Jupí, funguje to. Dík.

    Tu tašku obvykle nosím na stejné straně jako dítě, takže mi nepadá, páč je dítětem přitisknutá ke mě. Bohužel se v ní pak špatné šátrá :-)
  • @brbr :applause: :-D
  • @paulcz Nehovoris recou tohto kmena ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.