Soutěž o knihy, trička, odznáčky či karty s motivy GoT

upraveno 30. března 2013 v Akce a hlasování
Ahojte lidi!

Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.

Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)

Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.

http://laurdes.cz/?p=1493

Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
12627283032

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. dubna 2013
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. dubna 2013
  • "User not found".
    Ale stejně jsem ráda, že už jsem teda odhlasovala. =D
  • Kdo to jeeee? :D Je to ta postava, která mě hned napadla nebo je to nějaký Rakharo? :D
  • upraveno 29. dubna 2013
    Tak první čtyři asi mám- jen ověřím. Teď ty čtyři z třiceti... :D

edit: Ok, asi mám i to poslední.
  • @MissUtahraptor Hodíš mi PM? :) kdyžtak ti to schválím/vyvrátím
  • Teda za včerejšek... Zbaběle bych to určitě nenazval. To mě sakra zmátlo.
  • @Anvil Jen co odešlu. Ještě jsem všechno nedohledala. :)
  • Mě se včerejší hádanka dost líbila :D i když jsem "neuhodl" =D
    @Anvil: :roll:
    Když vydržíš do desíti, tak se dozvíš správné odpovědi.
  • Pravidlo, že sa postavy v hádankách nemôžu opakovať, platí ešte aj dnes? pýtam sa, lebo mi dnes na 3 hádanky sedia postavy, čo už ako správne odpovede boli :D
  • @robi281 Platí to pořád.
    upraveno 29. dubna 2013
    Já jsem to teda včera už zabalil, ale té dnešní výzvě asi nakonec stejně neodolám. :D
  • Done a dufam, ze za 10 :dance:
    Ja som bol totálne vedľa z tých posledných dvoch tak som dal nejaký tip :D
  • To je jak naschvál, zrovna když poslední dva dny nemám moc přístup k netu a knížky u sebe, tak je takový megafinále... :D
    Dneska jsem si jistá čtyřma z pěti, to neni tak hrozný. Ale zítra budu mít čas jen ráno, to jsem na sebe zvědavá. :roll:
  • Tá 4. hádanka je veľmi dobre spravená :D
  • @Mrcel17 Napis mi pls, co si dal, lebo ja som to asi nepochopila a strelila som blbost.
  • Myslím, že zrovna u čtyřky je špatně nápověda.
  • Hej, ma tam byt Norvos
  • upraveno 30. dubna 2013
    edit: Asi mám čtyři.
  • Tak koho jste dali včera? Já neměl skoro vůbec čas, tak jsem některé pálil od boku. Ale hlasoval jsem bez nápovědy, tak doufám, že mám alespoň tři...

Aemon
    Daenerys
    Jon Arryn
    Areo Hotah
    Aša Greyjoy
  • @baltim Třetí byl Robb. ;)
  • @baltim Já dala třetího Rhaegara, ale byl to Robb. Jinak stejně.

Dneska se mi to zdá ještě o něco těžší... :D
  • já včera váhal mezi Rhaegarem a Jonem Arrynem, měl jsem za to, že když vychovával Neda a Roberta, tak je učil i šermovat, ale neměl jsem čas to hledat... No nevadí. Snad 4 byly dobře :-)

Dneska zatím vím jen druhou a pátou, možná tuším první a třetí, u čtvrté jsem vedle jak ta jedle...
  • Tak dnes po dôkladnom výskume by som mohol mať všetky. :) Narozdiel od včerajšku, ktorý som mal spolu za dva body. :(
  • Hm, neviem prečo, ale nesvieti mi pri hádankách "Komentár čaká na schválenie." Teraz neviem, či som to zabudol odoslať, alebo je chyba na druhej strane. @laurdes ?
  • Mam vsetky, len ta dvojka mi neda spavat.
    trikem jsem porazil, cíl pomsty mnohých - tz, ze hrdina je cielom pomsty, alebo porazil ten ciel on? Ta ciarka ma matie
  • já to dneska nasekal jak mě to napadlo. Jistý si jsem jen tou pátou, zbytek jsem střílel od boku (jako v poslední době dost často)...
    Môže mi niekto preložiť, čo je to Jek? Obilnina ozýva se i v mém jeku :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.