Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Dotaz zněl, jestli to ve W8 dá vypnout ;)
Win7 jsem nesnášela taky, naštěstí jsem na něm doteď dělala jen okrajově. Nicméně proti W8 jsou zlaté. Na PC v kanceláři i na předchozím notebooku mám/jsem měla ještě XP.
Díky. Vyzkouším.
Som fakt jediny na svete komu sa metro a W8 páči? však je celý W8 oveľa lepší než 7 alebo Vista
@Gardien
Jak se Ti může líbit něco, co má tak neskutečně debilní ovládání čehokoliv? Vždyť jen najít tlačítko na vypnutí PC je taková malá detektivka :wall:
I Linuxové distribuce se samozřejmě čas od času zaseknou (záleží na distribuci, ty určené pro servery jsou opravdu stabilní), na mé distribuci je zase taková super věc pojmenovaná ABRT (Automatic Bug Reporting Tool), která je docela otravná (na druhou stranu opravdu pomáhá vývojařům), nicméně se to dá úplně triviálně vypnout, nebo i odinstalovat.
Ďalej metro... som na desktope s koliečkom na myši. zas žiadny problém a programy sa mi hľadajú lepšie než v menu, štart, všetky programy.... Neviem prečo sa ľudia sťažujú...
A čo sa IE týka: ono, treba si vedieť nastaviť veci.... Staršie IE boli problém... Ale od IE7 víš problémy nemám...