Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
1313234363775

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. dubna 2013
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    A přejít na w7 by nebylo řešení?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    A nebylo by lepší řešení Ubuntu nebo Linux?
    Prosím vás, já jsem obyčejný BFU, nevymýšlejte mi řešení, které je pro mě španělskou vesnicí :)
    Dotaz zněl, jestli to ve W8 dá vypnout ;)

Win7 jsem nesnášela taky, naštěstí jsem na něm doteď dělala jen okrajově. Nicméně proti W8 jsou zlaté. Na PC v kanceláři i na předchozím notebooku mám/jsem měla ještě XP.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 27. dubna 2013
  • To mi pripomína nesmierne starého Káčera Donalda, ktorého som kedysi mal, v ktorom bol Čarodej zo zeme DOS. :D
    @Arutha2321
    Díky. Vyzkouším.
  • Ach jo :(
    Som fakt jediny na svete komu sa metro a W8 páči? však je celý W8 oveľa lepší než 7 alebo Vista
    @Gardien Všechno je oveľa lepší než Vista =D
  • upraveno 27. dubna 2013
    @Gardien Vzhľadom k tvojej obľube IE sa tvoj názor v týchto veciach nedá považovať za veľmi reprezentatívny. =D
    S Vistami jsem naštěstí neměla tu čest.

@Gardien
    Jak se Ti může líbit něco, co má tak neskutečně debilní ovládání čehokoliv? Vždyť jen najít tlačítko na vypnutí PC je taková malá detektivka :wall:
    upraveno 27. dubna 2013
    upraveno 27. dubna 2013
    @Branislav_Gepeto jo to chápu. Jinak mě ještě dostává ta "svoboda" při instalaci aktualizací, nevím jestli je to ve Windowsu pořád stejný, ale vždy mě otravovalo klikat "odložit aktualizace o 4 hodiny". Já notebook vypínám jednou za +- týden, podle toho jak se mi chce a nemám potřebu se s operačním systémem dohadovat :D

I Linuxové distribuce se samozřejmě čas od času zaseknou (záleží na distribuci, ty určené pro servery jsou opravdu stabilní), na mé distribuci je zase taková super věc pojmenovaná ABRT (Automatic Bug Reporting Tool), která je docela otravná (na druhou stranu opravdu pomáhá vývojařům), nicméně se to dá úplně triviálně vypnout, nebo i odinstalovat.
    upraveno 27. dubna 2013
    upraveno 28. dubna 2013
    Já notebook nemám, ale jelikož na desktopu pracuji každý den, většinou ho ani nevypínám, jenom když se třeba žene bouřka tak ho vytáhnu ze zdi, ale jinak u mě to ani nemá cenu, protože když na něm nejsem já, tak někdo jiný z rodiny ano.
    upraveno 28. dubna 2013
    upraveno 28. dubna 2013
  • Inač čo sa mňa týka... W8 sa mi páči... Hľadanie tlačítka na vypnutie? pol minúty... skrateny Čas oproti viste alebo 7 kde som si pol hodiny nastavoval aby mi ho ukazovalo v Štarte a nie po rozkliknuti... Je to prvý system ktorý nevypínam systémom @echo off atď...
    Ďalej metro... som na desktope s koliečkom na myši. zas žiadny problém a programy sa mi hľadajú lepšie než v menu, štart, všetky programy.... Neviem prečo sa ľudia sťažujú...
    A čo sa IE týka: ono, treba si vedieť nastaviť veci.... Staršie IE boli problém... Ale od IE7 víš problémy nemám...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.