Tie šelmy sú neskutočne krásne. Milujem mačky. Malé, veľké. Samozrejme, že keby som videl pred sebou takého tigra, tak mi stiahne prdel, ale inak mám mačky a mačkovité šelmy tak desne rád. Proste nie je možné ich nemať rád. :D Jedného dňa si musím isto zohnať nejakú takú cicu. Najmä čierna puma by bola pekná alebo biely tiger :roll: Už len kde na to zohnať priestor, čas, peniaze a jedlo
Navyše nedávno dávali na JOJke také malé mačkovité šelmy, ktoré vydávajú zvuk ako vtáky. Neviem ako sa volali, ale keď som to zbadal - malé, rozkošné, vtákovito to škrieka. To chcem! :D
Jů, nosálek! Cca. před dvěma roky jsem jednoho viděla před Vánoci ve zverimexu. Nechal se drbat přes klec a nakonec se akorát na dosah prstů stočil do klubíčka, zavřel očička a vypadal strašlivě spokojeně a roztomile. :D Na cenu jsem se radši neptala, ale jednou takového MUSÍM mít. :D
@MissUtahraptor Oni jsou úplně úžasní :-) Já kdysi jednomu v ZOO podala prst, tak ho jemně chytil a zatřepal s ním - jako potřepání ruky na seznámení a jak to viděli ostatní, tak se taky běželi seznámit :-D
Komentáře
Ten abelisaurid je podstatně hezčí. :D
Navyše nedávno dávali na JOJke také malé mačkovité šelmy, ktoré vydávajú zvuk ako vtáky. Neviem ako sa volali, ale keď som to zbadal - malé, rozkošné, vtákovito to škrieka. To chcem! :D
To je pro mě dost daleko. Ale chtěla bych! Známí mi poslali fotky, když tam byli. Nadšením jsem byla celá vedle sebe :)
Cca. před dvěma roky jsem jednoho viděla před Vánoci ve zverimexu. Nechal se drbat přes klec a nakonec se akorát na dosah prstů stočil do klubíčka, zavřel očička a vypadal strašlivě spokojeně a roztomile. :D
Na cenu jsem se radši neptala, ale jednou takového MUSÍM mít. :D