@Tom To není možný, tohle je vetřelčí "ta věc, co se přicucne na ksicht"! OK, donutil jsi mě přehodnotit můj vztah k pavoukům - už nikdy na žádného nesáhnu! Bože, to je hnusný, ale furt na to musím čumět. FUJ, jdu hledat obrázky koťátek a štěňátek, tohle se fakt nedá :D
@Anvil Netrpělivě čeká za tygřím výběhem až se jeho druhé já dostatečně pokochá.
Já prostě velké kočkovité šelmy zbožňuju. Když jsem byla v ZOO v Praze, tak tam jeden tygr ležel hezky hned na okraji výběhu. Doslova jsem se přilepila na tu plastovou tabuli (ne že bych chtěla až k němu, ale odráželo se tam slunce, tak abych lépe viděla) a nemohla se vynadívat. Kamarádka okamžitě fotila a pak se mi několik dní vysmívala. Ale co, čičinty jsou prostě čičinty.
Už mě ani nepřekvapuje, že se všechny obrazové příspěvky v tomto vlákně vždy zvrhnou v rozsáhlou prezentaci fauny naší Země. Existuje vůbec ještě nějaké zvíře, které zde nemá svého zástupce?
Jak jen to říct, aby to zase nevyznělo hrubě nebo nevrle....? :-s
To NENÍ dinosaurus, ale pterosaurus- sice příbuzná, ale zcela odlišná skupina. :)
A navíc mu nějaký packal udělal dlouhý ocas, když když zrovna tenhle rod nemá skoro žádný... (A to ani nepitvám fakt, že přišel o dva prsty na každém křídle a opět se zdá, že má zuby... :roll: )
Ale kdyby mne tam tolik neiritoval ten ocas, byl by roztomilý. :D
edit: Sakra, teď jsem si všimla, že má dvouprsté zadní... 8-O
Komentáře
OK, donutil jsi mě přehodnotit můj vztah k pavoukům - už nikdy na žádného nesáhnu!
Bože, to je hnusný, ale furt na to musím čumět.
FUJ, jdu hledat obrázky koťátek a štěňátek, tohle se fakt nedá :D
Kde jsou sakra ta koťátka a štěňátka?
Netrpělivě čeká za tygřím výběhem až se jeho druhé já dostatečně pokochá.
Já prostě velké kočkovité šelmy zbožňuju. Když jsem byla v ZOO v Praze, tak tam jeden tygr ležel hezky hned na okraji výběhu. Doslova jsem se přilepila na tu plastovou tabuli (ne že bych chtěla až k němu, ale odráželo se tam slunce, tak abych lépe viděla) a nemohla se vynadívat. Kamarádka okamžitě fotila a pak se mi několik dní vysmívala. Ale co, čičinty jsou prostě čičinty.
Podobně mám hrozně ráda dravce.
Jak jen to říct, aby to zase nevyznělo hrubě nebo nevrle....? :-s
To NENÍ dinosaurus, ale pterosaurus- sice příbuzná, ale zcela odlišná skupina. :)
A navíc mu nějaký packal udělal dlouhý ocas, když když zrovna tenhle rod nemá skoro žádný...
(A to ani nepitvám fakt, že přišel o dva prsty na každém křídle a opět se zdá, že má zuby... :roll: )
Ale kdyby mne tam tolik neiritoval ten ocas, byl by roztomilý. :D
edit: Sakra, teď jsem si všimla, že má dvouprsté zadní... 8-O