Soutěž o knihy, trička, odznáčky či karty s motivy GoT

upraveno 30. března 2013 v Akce a hlasování
Ahojte lidi!

Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.

Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)

Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.

http://laurdes.cz/?p=1493

Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
12628303132

Komentáře

• Já taky dala Cersei. Ale někdo prý našel postavu, která na to pasuje ještě líp, to jsem zvědavá... :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tak trochu to sedí i na Dany.
  • A co... Lysa? :D
  • Lysa je fajn, ale sedí tak stejně jako Cersei, protože obě chlapce mít "mohly" a zatímco u Lysy je manželství velmi komplikovaná konstrukce, u Cersei je to jasné, tudíž sedí Cersei celkově lépe na otázku. :D
  • @Anvil Lysa mohla mít "chlapce"=syny (ale neměla - resp. jen jednoho chcípáčka). Byla paranoidní vůči Sanse (mládí, které ji zastiňovalo) a Boží soud... to ani nemusím připomínat :)
  • upraveno 24. dubna 2013
    Noo, pokud bychom to pochopili tak, že se svým posledním manželem (Malíčkem) mohla mít dítě už dávno (to, které potratila, ještě než si vzala Jona Arryna), tak by to sedělo. :)

Ale souhlasím, Cersei i tak sedí o něco líp.
  • @Kolikokoli Na verš mohla mít chlapce se spíš hodí Malíček a proto jsem manželství považoval za krkolomné :)
    Navíc na Cersei sedí daleko lépe i to mládí, páč Lysa se pokusí zabít Sansu až potom, co je s Petyrem chytí, ona se nějaké služky vůbec nebála, prostě reagovala na situaci...
  • Lysa byla moc hloupá na to, aby se bála předem...
  • Ok, když už se dohadujeme o detaily, tak si stejně myslím, že to byla od Lysy momentální reakce, protože to tam není zmíněno dřív než když je spolu přistihne a navíc do té doby Sansa vystupuje jako petyrova neteř, takže jediná podezření se do té doby mohla týkat Marilliona a ne Petyra :P
  • A i když připustíme, že ji podezírala předtím, tak to bylo ohledně Marilliona a celý druhý řádek sedí jasně lépa na Cersei než na Lysu :D uznej...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 24. dubna 2013
    @Anvil Uznej že Lysa je dost paranoidní/hloupá na to aby podezírala kohokoli z čehokoli. Nakonec, proč ne třeba Marillion a Malíček, že?
  • No, já doufám, že to bude Cersei, když jsem ji taky tipovala :D
  • Taky doufám v Cersei, ale Lysa mi teď sedí víc. :D
  • Taky jsem včera dala Cersei, ale po nápovědě jsem si říkala, sakra, to bude Lysa...
    A dneska už třetí den budu asi hádat na základě jen jednoho z obou řádků, protože u druhýho netuším, na co naráží :D
  • Já myslím že dneska je to dobrý, neznám nikoho jiného kdo by tak byl. A ke včerejšku Cersei s božím soudem je lépe padnoucí než Lysa.
  • @Blackfish Lysa zase pořádala boží soud, takže... :)
  • upraveno 25. dubna 2013
    No ale nebyl na ni namířen. A to je rozdíl. Chci tím říct, že se jí týkal přímo, více lordů pořádalo Boží soud. A navíc Lysa nesedne na první řádek - ona má syna.
  • @Blackfish Tak ale v nápovědě bylo jen "Boží soud.", takže s hádanou postavou souvisí, ale nikde ani slovo o tom, jak. :D
  • Já vím, chtěl jsem tím jen naznačit že podle mě se Cersei týká tak nějak víc než Lysy.
  • Dneska jsem si skoro jistá, že je tam překlep a má tam být "toho, co vidím, si cením velmi", každopádně je to jasnačka. ;)
  • @sveva Taky si myslím, radši ale počkám do odpoledne, jestli to @laurdes zase nedoopraví. :)
  • I já dal včera Cersei, přišlo mi to více než jasné. Lysa mě ani nenapadla :-)
  • @Blackfish Byl na ni namířen. Bylo to ona vs. Tyrion, ale za oba bojoval někdo jiný.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Tak jak dneska? :)
    Prý v tom druhém řádku překlep nebyl. Pak to teda moc nechápu, ale stejně jsem dala Aryu...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.