TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1132133135137138362

Komentáře

• Tak jsem dokoukal těch 7 dílů Vikingů a vede u mě v postavách Rollo, potom Loki a Ragnar.
    A celkem mě zaráží jak se ten vyžranej fousatej prcek co dělal herolda asi Haraldsonovy dokázal vyšplhat tak vysoko. Celkem z toho mám dobrej pocit, kvalitně zpracovaný historický seriál. Velká odlišnost například od Spartaca, který měl historii až někde na druhé koleji. Ale musím říct že mě třeba Blood and Sand a Gods of Arena pobavily víc než tohle, dalo se to sledovat bezmyšlenkovitě. U tohohle mě to nutí přemýšlet a člověk na to musí mít chuť, čímž to ovšem neshazuju, jen podotýkám, že je to neporovnatelné, protože obojímu jde o něco trošku jiné. Líbí se mi zpracování boje, žádné skákání přes štíty na kohortu legionářů v želvě, akrobatické výkony a neúnavní válečníci. Například Shieldwall se mi tam hrozně líbil. Jsem s tím spokojen, až na malého Malfoye a věštce z 300. 9/10
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Blackfish No jo, Rollo šel po prvních pár dílech kde se choval jako debil hodně nahoru. U mě je na prvním místě Lagertha potom Floki, Rollo a až na čtvrtém místě Ragnar.
  • A jak jste tu psali že to skončí smrtí Ragnara v 10 dílu.... nemyslím si, Ragnar toho má ještě dost před sebou. Když jsem si aspoň zběžně našel informace o něm.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Blackfish to jde spíš o sledovanost a životaschopnost seriálu než o historii.
  • upraveno 20. dubna 2013
  • upraveno 20. dubna 2013
    U mě jako postava vede Rollo. Mám k němu takový ambivalentní postoj. Na jedné straně větší kruťás než Ragnar a zabiják nevinných lidí, na druhé charismatická postava a svým způsobem nehoráznej frajer. Trochu mi v tom připomíná Jaimeho. Ragnar mě fascinuje. Ten herec má permanentní výraz šílence, u kterého nevíte, zda vás v příštích sekundách náhodou nezbaví jater či nevykousne hrtan. Asi to dělají ty zvláštně modrozelený oči. Každopádně zajímavá postava. Floki je dobrej psychouš. Skoro se mi nechce věřit, že je to syn Stellana Skarsgårda a bratr Erika z True Bloo.
    Nicméně zatím taktéž zajímavá postava.
    Ženské postavy nudné a nezajímavé:-)
  • Ragnar to co jsi říkal podtrhuje tím přivíráním očí když otáčí hlavu a mírně psychopatickým úsměvem.
  • @MissUtahraptor No, jako dost drsné. Dnešní díl se opravdu povedl. Akorát podle kněze, Lagerthy atd. bych tipovala, že uběhlo od prvního dílu tak 5-8 let, tak ty děcka zůstávají furt stejný, což mi hlava nebere :D. Přitom to musí být minimálně tak 2 roky - a Bible (papír) se přece tak rychle nerozpadne - ani v těch podmínkách, kde to měl.
    @Kolikokoli No 7. díl byl jeden rok od prvního dílu, takže jak je na tom osmý, to těžko říct.
  • upraveno 22. dubna 2013
  • @MissUtahraptor Na začátku jsem si říkala "S kým to sakra Ragnar mluví? To má najednou mezi svýma "vojákama" takového fešáka?" :D.
  • upraveno 23. dubna 2013
  • Kdo viděl Davincis Demons druhej díl byl super.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • upraveno 25. dubna 2013
    Tak zatím poslední díl Vikingu byl prvním nudným....:-(
  • upraveno 25. dubna 2013
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    zase nemozu v kazdom diely ukazovat jak porazaju dalsiu krestansku armadu
  • Mně se osmý díl Vikingů líbil v tom, že tam ukázali něco, co v jiných seriálech ne - oběť bohům jako čest. Ragnar si udělal pěknou ostudu, že chtěl obětovat nevěřícího (protože ho zjevně považuje za nejzbytečnějšího člena rodiny).
    Taky měl Ragnar konečně důvod tvářit se, jako když pojídá houbičky. :-)
  • tak co říkáte na poslední díl Vikingů ?
  • taky jsem si říkal že celkem slabý na to že to bylo finále první řady ani ta nová ženská nic moc
  • upraveno 2. května 2013
    já bych byl taky radši kdby zemřel Athelsan a ten král mi připadá jako strašnej jouda oproti tomu týpkovi co zlákal Rolla
  • Tak co, kouká tu někdo na Hannibala? Docela povedený seriál s dobrou atmosférou, řekl bych...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.