Píseň ledu a ohně na d20

upraveno 1. dubna 2007 v Novinky

Komentáře

• upraveno 1. dubna 2007
    Gratuluji k rozjezdu nového projektu a to navíc s paradní grafikou :-) Doufám, že počáteční nadšení vydrží!!! (A že Martin sakra rychle dodá další díl, neb mám absťák.)
  • upraveno 1. dubna 2007
  • upraveno 2. dubna 2007
  • upraveno 2. dubna 2007
    Co je volně šířené dobrodružství pro AGOT? Já znam jenom ten setting, to myslíš tohle? Tam snad žádná campaign neni...jinak čet jsem, že by práci po GOO měl někdo převzít, to jen tak na okraj.
  • upraveno 2. dubna 2007
    Problém je že GOO zatím nepřevzali práva. Trouble at Pembrook, bylo to ke stažení z jejich webu ;)
  • upraveno 1. listopadu 2007
  • upraveno 2. listopadu 2007
  • upraveno 8. listopadu 2008
    Přenášeli se profily ze starého fóra o SoIaF? Já jen že mi to ten můj nebere (po víc než roce se sem chci kouknout) a při nové registraci mi to píše, že v mém uživatelském jménu (Cirdan) jsou nepovolené znaky (to by mě zajímalo jaké.
  • upraveno 8. listopadu 2008
  • upraveno 27. listopadu 2008
    Aleka oslovuj zásadně Lorde veliteli, jinak se nasere. :-)
    Nenasere, procez jsem Jaime :)) mozna bude vnitrne pozurivat..
  • upraveno 28. listopadu 2008
    Ale to všechno pouze v případě, že dokážeš rozpoznávat pohlaví koček. To jest základem a pevným opěrným bodem našeho umění. :-)
  • upraveno 1. prosince 2008
    Někteří si ovšem více cení práce s jehlou..
    Kdepak, u takovejchto urážek nezbývá než si opakovat Valar morghulis. A možná bych si mohl začít tvořit svůj death-list: head, Andre, bajaja, khalasar, Drogon, Léto, Léto, Léto (kartičkáři tuší :-)).
    zajímavej překlad, tuhle variantu jsem ještě neslyšel :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.