Píseň ledu a ohně na d20

upraveno 1. dubna 2007 v Novinky
Svět ledu a ohně se vám dnes otevírá a píseň se začíná rozléhat v objetí d20 v kostce.Projekt samotný není snad třeba blíže představovat, uvede se nejlépe sám svým dnešním a budoucím obsahem. Je jen na vás, jestli se odvážíte do něho proniknout...Nabízí se tedy otázka, čemu tento úvodník vůbec poslouží? Nu, krom samotného oznámení startu je jeho hlavním posláním poděkovat těm, kteří pomohli jeho vzniku....

Číst celý článek zde

Komentáře

  • upraveno 1. dubna 2007
    Gratuluji k rozjezdu nového projektu a to navíc s paradní grafikou :-) Doufám, že počáteční nadšení vydrží!!! (A že Martin sakra rychle dodá další díl, neb mám absťák.)
  • upraveno 1. dubna 2007
    Díkes...doufám, že v týdnu se sem dostanou i moji nejvěrnější z předchozího webu a oživne to skutečně:-)
    ad Tanec s draky...taky bych si dal říct, ale jak Martina znam, řek bych že do těchhle Vánoc to u nás nevyjde, ale origoš v zahraničí snad jo...doufám, prosím:-)
  • upraveno 2. dubna 2007
    Já se také teším...
    A to moc :)
    Hele co se dám ke stažení to volně šířené dobrodružství pro AGOT - GOO už zanikli a práva mají stále oni, tudíž je to tak trochu abandonware...
    Jinak jsem chtěl říct že snad budu moci čas od času se utrhnou a přispět svou trochou k AGOT D20!
  • upraveno 2. dubna 2007
    Co je volně šířené dobrodružství pro AGOT? Já znam jenom ten setting, to myslíš tohle? Tam snad žádná campaign neni...jinak čet jsem, že by práci po GOO měl někdo převzít, to jen tak na okraj.
  • upraveno 2. dubna 2007
    Problém je že GOO zatím nepřevzali práva. Trouble at Pembrook, bylo to ke stažení z jejich webu ;)
  • upraveno 1. listopadu 2007
    Jen malé info, kdo to snad nepostřehl a nechodí přímo na d20.cz. Zásluhou Maxe je web obohacen o skvělé nové funkce. A sice profily registrovaných uživatelů, avatary v diskuzích fungují od nynějška jako odkazy. Každý se ve svém profilu můžete představit dle libosti a taky tam hnedky vidíte, jak jste aktivní. A druhá novinka jsou soukromé zprávičky. Jistě není třeba vysvětlovat, ale pokud snad ano, Max to v tom odkazu vysvětluje.
  • upraveno 2. listopadu 2007
    Přidávám se k Alekovi - zkuste si kliknout na jeho avatar, ať vidíte jeho fešácký profil. A takový si můžete také vyrobit. Tak do toho. :-D
  • upraveno 8. listopadu 2008
    Přenášeli se profily ze starého fóra o SoIaF? Já jen že mi to ten můj nebere (po víc než roce se sem chci kouknout) a při nové registraci mi to píše, že v mém uživatelském jménu (Cirdan) jsou nepovolené znaky (to by mě zajímalo jaké.
  • upraveno 8. listopadu 2008
    Ne ne, tady na webu jsou profily jiné. Musíš se nově registrovat...nepovolené znaky? Tak to by mě taky zajímalo, kde je problém, sakryš. Zkoušels to ještě?
    Forum nadále funguje a na něm přihlašovací údaje zůstaly; navíc přihlašování na foru je propojené s přihlašováním do Galerie.
    EDIT: Uživatelský jméno musí být bez diakritky, jak je napsáno níže v tom registračnim formuláři. Zobrazovaný nick si můžeš pak libovolně změnit.
  • upraveno 27. listopadu 2008
    Alek: Prosim sere, jak se dostanu na Nocni hlidku? Pise mi to, ze mam neaktivni nick a tudiz smulu, tak nevim, co s tim. Mail jsem zadaval teprve nedavno a tam nic neprislo.
  • upraveno 27. listopadu 2008
    Aleka oslovuj zásadně Lorde veliteli, jinak se nasere. :-)
  • upraveno 27. listopadu 2008
    Nenasere, procez jsem Jaime :)) mozna bude vnitrne pozurivat..
  • upraveno 28. listopadu 2008
    Jedna, dva, tři...dejchej, Aleku, zhluboka dejchej :-)



    Jaime: Občas to zlobí, respektive tváří se to jako spam, takže ti to třeba ani nedojde do schránky. Tož jsem to snad napravil a už by jsi měl bejtt aktivovanej.
  • upraveno 28. listopadu 2008
    Nezapomeň: strach seká hlouběji než meče a zuřivost oslepuje hůř než vycházející slunce. Musíš být trpělivý jako pěstitel kaktusů. Hbitý jako kočka na rozpálené plechové střeše. Nepolapitelný jako naháč pomazaný olejem. Tichý jako stojatá voda. Vychytralý jako Kalousek. Silný jako zápach z Aryiných vlasů. Předvídavý jako čestný předseda Prognostického ústavu.

    Dívej se svýma očima, naslouchej ušima a čichej nosem.

    A pamatuj na svého milého braavoského mistra. :-)
  • upraveno 28. listopadu 2008
    Léto: Ještě jsi "zapomněl" na "... a nic ti nezůstane skryto." To se až přímo vnucuje ;o)
  • upraveno 28. listopadu 2008
    Ale to všechno pouze v případě, že dokážeš rozpoznávat pohlaví koček. To jest základem a pevným opěrným bodem našeho umění. :-)
  • upraveno 1. prosince 2008
    Někteří si ovšem více cení práce s jehlou..
  • upraveno 1. prosince 2008
    Kdepak, u takovejchto urážek nezbývá než si opakovat Valar morghulis. A možná bych si mohl začít tvořit svůj death-list: head, Andre, bajaja, khalasar, Drogon, Léto, Léto, Léto (kartičkáři tuší :-)).
  • upraveno 1. prosince 2008
    Valar dohaeris! Vykartáčuj mi srst! ;-)
  • upraveno 1. prosince 2008
    zajímavej překlad, tuhle variantu jsem ještě neslyšel :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.