Soutěž o knihy, trička, odznáčky či karty s motivy GoT

upraveno 30. března 2013 v Akce a hlasování
Ahojte lidi!

Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.

Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)

Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.

http://laurdes.cz/?p=1493

Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
1212224262732

Komentáře

• @sveva Třeba ti z toho laurdes udělá pětibodovku, abys měla radost ;)
  • @Anvil Mně už udělala radost tou postavou. :D
    Ale ty body záleží hlavně na tom, kolik lidí to uhodlo, tak uvidíme...
  • Tak jestli je to opravdu Lyanna, tak budu mít velkou radost, protože tu jsem dala :D Díky strýčku Google a tetičko wiki :D
  • Mi udělalo radost, že jsem konečně zase mohla přemýšlet nad nějakou mně sympatickou postavou. :D
    Takový Vargo, Gendry nebo Rakharo mně pokaždé dvojnásobně namíchli. Jednou, že mne ani nenapadli, podruhé, že mne ani nenapadli právě proto, že je nemám ráda.
    A třeba Cat byla lehká, ale stále Cat... :D
  • Mé myšlenkové pochody...
    Slib jakožto poslední naděje = ti co se přidali k noční hlídce, aby nepřišli o život (ale kdo?)
    Můj bratr jich má šest = napadlo mě, jestli tím bratrem není Oberyn (jenže ten nemá levobočků šest, ale osm)
    tak jsem si počkal na nápovědu a po chvilce to bylo jasný... Starkové proklatí :weirwood: :-)
  • @Maliky já včera tipoval Benjena, na nápovědu jsem nečekal. A myšlenkový pochod (jak vidno zcestný) - slib Noční hlídce, nemůže být pánem Zimohradu, protože Ned má šest potomků. Holt jsem blbě odbočil...
  • Dnes sa mi to zda jednoduche, tak dufam, ze hned zrana neprestrelim. Budem asi prva, co hlasovala :)
  • už mám také odhlasováno, dnes je to celkem jednoduché - doufám :)
  • Taky už jsem poslala svůj tip, snad šlo moje uvažování správným směrem :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    čo to so mnou je? dvakrát za sebou nula :'-( :-)
  • Počkej, to není možný dát dneska něco jinýho než Oberyna, aniž by to sedělo ne?
  • @Branislav_Gepeto Tebe to hele asi hodně rozhodilo. Ani nevíš, jestli se máš mračit nebo usmívat ;-)
  • Co? Oberyn to dneska byl? :D On bojoval za Tyriona? Asi mi něco uniklo :D.
  • boží soud s Gregorem né?
  • @Anvil aha, tak to už si ani nepamatuju, že bojoval za Tyriona... vlastně.. no jasný... sorry, nevím, co jsem si myslela :D.
  • no před nápovědou to úplně stejně sedělo i na Quentyna MArtella - stejnej znak (rudé slunce), oba nebudou mít syny...
  • @Phoebea Potom by to skor bolo, ze ziadne deti po nom nezostanu.

Ale dnes som uplne hotova...
  • Dnes by som dala s kludnym svedomim Davosa, ale te uz bol :-k
  • upraveno 21. dubna 2013
    Hm, mě to přijde celkem jasné, domovin, kde poroučí žena zase tolik není ne?
  • Není. :)
  • @sveva =D Ty víš všechno
  • @Anvil To si povíme za měsíc po státnicích. =D
  • @Hildegarda a jak ti na Davosa sedí ten 2. řádek?
  • Dneska je to léééhkéééé! =D
  • Hmm, je otázkou, kam zařadit "teď". Na konec Tance? A pak také o jaké vyznání jde? Vyznání lásky nebo vyznání víry? Dneska asi poprvé budu čekat na nápovědu...
  • Otázky jsou z knížek, takže teď znamená konec Tance a ty vyznáváš ženám víru (ta třetí, takže jde o ženy)
    Jen můj názor samozřejmě :)
  • @Anvil já to beru tak, že pokud by ona postava vyznávala božstvo, které té třetí ženě nevoní, tak by z toho nebyla polichocena.... No dobře asi máš pravdu.
  • @baltim haha, ty jsi kombinátor ! :applause:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.