TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1131132134136137362

Komentáře

• a už jsou cz titulky pro sedmý díl Vikingů ?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jsou. Na nextweek.cz, serialzone i na titulky.com
    Aha. Ale na SZ jsou ty od překladatelů z nextweeku. Ani jsem netušila, že to edna taky překládá. Tím jejich separatismem si imho podřezávají větev.
  • Jo, musí mít svoje titule na všecko.
    To taky. Ale myslela jsem spíš módu posledních pár měsíců, kdy některé titulky zveřejňují jen na edně. To mi připadne jako dost nesmylsný krok. Zvlášť, když jejich noví překladatelé nestíhají tak rychle, jako ti původní. Jako by nevěděli, že lidi jsou nevděční a nedočkaví parchanti.
  • @Nevada No, vem si, že my děláme titulky o dost později a zveřejňujeme je taky jenom na jedné stránce. A stejně se najdou lidi, co to stahují, takže asi tak blbé to není :D. Mají vysoká čísla.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @MissUtahraptor Teď mě tak napadlo.....NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ to bude poslední díl na celý rok! :wall: :'-(
  • @Everett_Young Výborně, máš evidentně talent podat věci tak, aby vyzněly ještě podstatně hůř... :evil:
    @MissUtahraptor Dobré zprávy nesu, epizod má být nakonec o jednu víc, to je 9. Takže truchlit můžeš až za týden.
  • @Everett_Young Já se uklidňuji tím, že mi aspoň zrovna začali Borgiové a minimálně první díl zatím splnil očekávání. :)
    Stýskat po Terra Nově? Nějaký masochista?
  • Nebyla to telenovela? :D
  • upraveno 17. dubna 2013
    @JoeGyry 1. sériiu a 2. sériu určite ! :D
    tretia bola slabšia, štvrtú som (asi radšej) ešte nezačal pozerať :D

#sixseasonsandmovie :)
  • @JoeGyry 1. série - dalo se, 2. série - boží, 3. série - lepší než všechny díly Přátel dohromady (a to je u mě hodně dobrý! :D), teď jede 4. série a je trochu slabší, ale pořád nadprůměr. Ale těch prvních cca 5 dílů 1. série byla hrůza :D (tak jsem raději 1. sérii přeskočila a podívala se na ni až po 2. a 3. sérii :D)
  • @Kolikokoli no pozrel som si prvé 4 časti, a každý ma upozorňoval že tie prvé časti budu nudné, tak tomu ešte dám šancu. Ale asi 3x som sa už pritom zasmial :)
  • @JoeGyry Mi trvalo asi rok, než jsem se přes ně dostala. Dokonce jsem tomu dala odpad na ČSFD. Pomohlo mi to, že jsem náhodou viděla nějaký díl z půlky 2. série :D.
  • @derfel srovnávat Spartaka a Vikingy mi přijde trochu bezpředmětné, vzhledem k tomu, že oba seriály staví na úplně něčem jiném ;) Navíc Spartakus je na té přehnané stylizaci, zpomalovačkách a naolejovaných modelech/modelkách založen. Naopak Vikingové se snaží o jakési realistické představení historie, což se o Spartakovi rozhodně říct nedá a toto nikdy nebylo cílem tohoto seriálu.
  • Sedm dílů Vikingů hodnotím velice kladně. Po dlouhé době seriál, který mě opravdu baví. Musím ocenit, že tvůrci zatím nemají potřebu ukazovat děj nikam neposouvající sexuální scény. Doposavad žádné obnažené herečky. Tleskám.
    Ještě víc tleskám za, na seriál, vynikající soundtrack. Nejen v tomto ohledu jsou zatím daleko před GOTem:-)
  • Teda soundrack se mi libí víc u GoTu.
  • @JoeGyry Teš sa na 23. časť :D, tá sa oplatí určite pozrieť :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.