@Vlcacka a soundtrack Trevor Morris, taky známé jméno. Líbí se mi hodně ta úvodní písnička. Narozdíl od Artuše jsem napočítala 0 černochů. To bude zase multikulti žalob.
Rozdívala jsem se na tu Bibli. Efekty jsou super, ale ten děj mi přijde divný. Mohli si s tím vyhrát více a ne jenom ukazovat profláklé scénky. (ten hořící keř by se mi třeba líbil jako obyčejné hořící dřevo a ne ta plazma jak po výbuchu karmy). Pobavil mě anděl ninja. :-) A Ježíše ukradli Jehovistům z časáku. :-)
Na Barrandově dneska ráno běželi poníci a radím všem lidem světa nikdy, ale doopravdy NIKDY, se nedívejte na MLP s dabingem! Nejsem všeobecný odpůrce dabingu, ale tohle bylo peklo. Vždycky jsem si myslela, že zpívat v pohádkách by měli lidi, co umí zpívat, ale něco tak falešného jsem dlouho neslyšela (a to nejsem Božský s geniálním sluchem). A kolik vtipů bylo totálně zabito (byla Zecora a Rainbow Crash a spol. přeložili jako Bouračka). Až jsem si z toho spálila prst o škalouch :D
Tá moja veta aj dáva zmysel (pardon). To je výsledok keď v strede vety môj otec sa o tom dozvie si to rozmyslím a chcem napísať môj otec o tom bude počuť :)
Vikingy i Spartaka s chutí sleduji, ale od nového roku mne nejvíc pobavil a překvapil britský seriál Utopia - spojení všemožných konspiračních teorií, nečekaných zvratů, ostrovního humoru, explicitního násilí a skutečně neobvyklých (začasté přímo šílených) postav. Pouhých 6 dílů v první sérii mne nadchlo.
Komentáře
Rozdívala jsem se na tu Bibli. Efekty jsou super, ale ten děj mi přijde divný. Mohli si s tím vyhrát více a ne jenom ukazovat profláklé scénky. (ten hořící keř by se mi třeba líbil jako obyčejné hořící dřevo a ne ta plazma jak po výbuchu karmy). Pobavil mě anděl ninja. :-)
A Ježíše ukradli Jehovistům z časáku. :-)
Nejsem všeobecný odpůrce dabingu, ale tohle bylo peklo. Vždycky jsem si myslela, že zpívat v pohádkách by měli lidi, co umí zpívat, ale něco tak falešného jsem dlouho neslyšela (a to nejsem Božský s geniálním sluchem). A kolik vtipů bylo totálně zabito (byla Zecora a Rainbow Crash a spol. přeložili jako Bouračka). Až jsem si z toho spálila prst o škalouch :D
http://www.legendystareprahy.cz/
Jen to zapnu, už z toho nemůžu. Floki se hihňá jak malá holka. =D