TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?



Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1126127129131132361

Komentáře

  • Nuže, též jdu absolvovat exkurzi na chladný sever s Vikingy.... created by Michael Hirst, jsem v šoku, History channel?
  • @Vlcacka a soundtrack Trevor Morris, taky známé jméno. Líbí se mi hodně ta úvodní písnička. Narozdíl od Artuše jsem napočítala 0 černochů. To bude zase multikulti žalob.

    Rozdívala jsem se na tu Bibli. Efekty jsou super, ale ten děj mi přijde divný. Mohli si s tím vyhrát více a ne jenom ukazovat profláklé scénky. (ten hořící keř by se mi třeba líbil jako obyčejné hořící dřevo a ne ta plazma jak po výbuchu karmy). Pobavil mě anděl ninja. :-)
    A Ježíše ukradli Jehovistům z časáku. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Na Barrandově dneska ráno běželi poníci a radím všem lidem světa nikdy, ale doopravdy NIKDY, se nedívejte na MLP s dabingem!
    Nejsem všeobecný odpůrce dabingu, ale tohle bylo peklo. Vždycky jsem si myslela, že zpívat v pohádkách by měli lidi, co umí zpívat, ale něco tak falešného jsem dlouho neslyšela (a to nejsem Božský s geniálním sluchem). A kolik vtipů bylo totálně zabito (byla Zecora a Rainbow Crash a spol. přeložili jako Bouračka). Až jsem si z toho spálila prst o škalouch :D
  • @Krisa =D
    UPOZORNĚNÍ: Český dabing je opravdu špatný a může u skalních zastánců původního znění způsobovat záchvaty zuřivosti nebo deprese!
    (zdroj)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Když tak zbožňujete ty poníky, tak to asi znáte Ziom05 z DA že?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    MissUtahraptor napsal(a):


    UPOZORNĚNÍ: Český dabing je opravdu špatný a může u skalních zastánců původního znění způsobovat záchvaty zuřivosti nebo deprese!
    To štymuje :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tohle vypadá dobře.
    http://www.legendystareprahy.cz/
  • @Montezuma3 Zaujímavé to je :) Obdivujem autorov, (ne)viem si predstaviť že koľko času a peňazí to zaberie ...
  • Devátý díl Spartaca.

    Tak čekal jsem takový vývoj víceméně. Zajímá mě co bude dělat Pompeius. Oba teamy jsou na sebe pěkně nažhavené a on je tam navíc. A už není cesty zpět. Crassovy spadl hřebínek. Caesar má co chtěl, ten vyšel jako vítěz, a mám dojem že i kdyby ho nezabila ta otrokyně, udělá to cestou zpět on sám, ale předtím si ho trošku užije. Přál jsem ho zabít ne Naevii, ta mě naštvala mockrát, ani té otrokyni, ta mi k srdci nepřirostla ale Spartacovy nebo právě Caesarovy. Každopádně je Tiberius pryč a líbil se mi jeho pohled když mu masakrovali muže. Byl posranej až za ušima, i v aréně proti Naevii. A pak když zjistil, kdo to pro něj přijel, to už byl posranej po druhé.
  • Naevie se snad nezbavíme
  • Vikingové 01×06
    Jen to zapnu, už z toho nemůžu. Floki se hihňá jak malá holka. =D
  • upraveno 8. dubna 2013
    DanielSvatoš napsal(a):

    Naevie se snad nezbavíme
    Já ji podezřívám že přežije i poslední boj.
  • Blackfish napsal(a):

    DanielSvatoš napsal(a):

    Naevie se snad nezbavíme
    Já ji podezřívám že přežije i poslední boj.
    jestli ano tak budu ale hodně naštvanej i když by nemusela utéci hrobníkovi z lopaty 2x :/
  • upraveno 8. dubna 2013
    Tí Vikingovia zatiaľ celkom dobre vyzerajú :D
    Ten Ragnarov syn mi strašne Joffreyho pripomína :D

  • @Mrcel17 mne tou dnešnou vetou: "Môj otec sa o tom bude počuť!" skor Malfoya
  • JoeGyry napsal(a):

    @Mrcel17 mne tou dnešnou vetou: "Môj otec sa o tom bude počuť!" skor Malfoya

    Yep, to je ono! :D
  • je to tak ten Ragnarův spratek je docela nesympatickej :)
  • Tá moja veta aj dáva zmysel (pardon). To je výsledok keď v strede vety môj otec sa o tom dozvie si to rozmyslím a chcem napísať môj otec o tom bude počuť :)
  • Mě se líbilo vyobrazení Ragnaroku
  • Spartakus 09:
    Zatraceně, přeživší Naevia mě štve :evil: Gladiátorské hry mě taky moc nepotěšily, nevidím v tom spravedlnost, ale snížení se na úroveň dřívějších věznitelů. Proti rychlé čisté popravě bych nic neměla, tohle příliš smrdí pomstou, ale asi zase jednou museli ukázat zvířecí stránku vzbouřených otroků. Agron se shledal s Nasirem, jupííí :) Pohřeb Crixa a tentokrát skutečné uctění památky padlých v závěru bylo jedním z nejsilnějších momentů série a skvěle připravilo půdu pro závěrečný díl.
  • Dreamere,
    právě v tom turnaji se seriál drží historie, Spartacus prý skutečně nechal na uctění smrti Crixa bojovat zajaté římany mezi sebou. Co se týká Agrona tak toho jsem odepsal v minulém díle, pak v tomhle po ukřižování a on se nám tam znova objeví, jen aby v příštím skonal. Já tak přeju Spartacovy zabití Crassa ale vím že se to nestane. Čekám to tak že Spartacusova armáda zničí Crassovu a v tom na ně dopadne pěst Pompeia, Crassus přijde o slávu, Pompeius vyjde jako vítěz a dá li Bůh mohli by někteří otroci utéct přes alpy do Galie.
  • upraveno 9. dubna 2013
    Pokud je to tak, pak chápu, proč to tam zařadili, ale to neznamená, že se mi tenhle styl uctění památky mrtvého musí líbit, holt gladiátoři jsou jiná nátura :)
    K Agronovi radši nic neříkám, i kdyby ho nakrájeli na kousky a on pak napochodoval zpátky do tábora otroků v plné polní s omluvným listem od Marca Crassa v kapse, tak nad tím ráda přimhouřím oko :D
  • 6. díl Vikingů
    byl výborný. Vůbec jsem nečekala, že Jarl... však víte. Na wiki jsem si přečetla o Ragnarově životě, takže tam už mě žádné velké překvapení nečeká. I tak... síla. A ten severský Malfoy :D. Dobré je, že jsou tam všichni sympaťáci. Až na Flokiho, u toho mám hodně velký strach - dokonce ho podezřívám ze smrti těch Jarlových synů. Rollo se vybarvuje a nelíbí se mi jak. Taky je nebezpečný a taky může hodně ublížit, ale na rozdíl od Floki není šílený - a aspoň to ho snad zbrzdí.
  • @Kolikokoli Floki je náhodou super :) a připadá mi že Ragnar je pro Vikingy takovej Ježíš :D
  • @Kolikokoli no oni to nerobia úplne podľa histórie keďže on mal ísť najprv do
    Francúzska potom do Švédska a až nakoniec do Anglicka (kde je už na neho pripravená ta jama s hadmi) Tak som zvedavý či ho zabijú už v tejto sérií a budu pokračovať jeho synovia alebo ako to bude.
  • @JoeGyry Jo, na to jsem právě zvědavá.
  • Kolikokoli napsal(a):

    ... Dobré je, že jsou tam všichni sympaťáci. Až na Flokiho ...
    Heh, mně naopak přijde Floki jako největší sympaťák. :D
  • Vikingy i Spartaka s chutí sleduji, ale od nového roku mne nejvíc pobavil a překvapil britský seriál Utopia - spojení všemožných konspiračních teorií, nečekaných zvratů, ostrovního humoru, explicitního násilí a skutečně neobvyklých (začasté přímo šílených) postav. Pouhých 6 dílů v první sérii mne nadchlo.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Tak jsem dokoukal šestý díl Vikingů. Flokiho taneček mě opravdu pobavil. Ale vždyť je tam rok 794.
    Ragnar má upřít někdy mezi 840-865 takže na jámu s hady je ještě brzy
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.