Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
ad 2) Nevidím v tom žádný problém. Na kecy cizích lidí se vykašlete, to je snad čistě soukromá věc. Pokud to těhotenství nijak neohrožuje její zdraví, tak nevidím jediný důvod proč by nemohla mít další dítě, i kdyby bylo třeba dvanácté.
Ale je fajn, že můžu doma říct, že jsem slyšela, že to není žádný problém.
Kamarádce, co pádluje se stalo něco podobného - chtěla přestoupit do Dukly a trenér jí to nepovolil, což znamenalo, že to musel napsat na přestupové papíry. A po roce od toho nepovolení ten přestup povolit musel/udělali ho na svazu. Nevím jak to přesně funguje, přestupová pravidla jsem nikdy nezkoumala, ale po roce do té Dukly opravdu přestoupila. Tak se zkuste podívat na pravidla nebo napiště na svaz.
2) Dítě nemám, ani medicínské vzdělání, takže mě nemůžeš brát úplně vážně, ale nad 40 let se zvyšují rizika při těhotenství. Pokud bude ale mamka pod lékařskou péčí a to dítě bude chtít, nevidím důvod, proč by musela na potrat (kromě zdravotních důvodů, o kterých nechci ani mluvit, abych je nepřivolala). V současné době se zvyšuje věk při porodu, takže žádná velká anomálie nebude. Na lidi ať se vybodne, stejně jsou skoro všichni blbci ;)
Dále bych upozornil na to, že nelze chtít platit za stejnou věc dvakrát a pokud by byl nadále nějaký problém, považoval bych za zajímavou možnost úplné odhlášení a opětovné přihlášení, tentokrát do oddílu B.
1) Já tak měl úplně přesně takhle s fotbalem. Nakonec jsem musel skončit a kompletně se odhlásit v prvním týmu a znova se zaregistrovat ve druhém. Je to pruda, ale když ji nechtějí pustit, tak se poptej, jestli to nejde úplně ukončit a začít znova jinde. (nevím jak to mají volejbalisti)
2) Tak trochu jsem ze šesti dětí :oops: A kromě toho, že ti mladší solidně vys*** , když jsou v pubertě je to v pohodě, poslední dítě měla mamka ve 43 a dobré, těhotenství bez problémů. Potrat v případě, že není nutný kvůli finančním prostředkům, nebo budoucí výchově dítěte nevidím jako nutný. Jo a vzhledem ke své medicínské minulosti jsem embia i držel v rukách. Prostě jak říkám, jen když je to nutné.
1) Co jsem si tak nějak zběžně četla pravidla, co má oddíl A, tak ti to přestupování prostě jednoduše nemusí Veselá povolit a ty máš asi tak nějak smůlu, leda až druhou žádost, kterou podáváš po roce. Ale ta svině udělá všechno pro to, aby si tam holky udržela (s K. takhle chtějí přestoupit ještě dvě kamarádky)
2) Já jsem si to myslela. Podle časopisu Marianne, který odebírá babička, život ve čtyřiceti teprve začíná (je to napsáno na obálce) :-)
To by ani nebyli lidi, aby neměli řeči. Takže dlabat na ně a zařídit se podle svého ;)
@Anvil A kolikátej? Mě taky mladší štvou, hlavně můj drahý šestnáctiletý bratříček, kterej nosí fleksu, poslouchá takový ty tucačky a dělá celé rodině ostudu. :-) Klára je v pohodě, ale Verunka nám taky pomalu přichází do puberty a cloumá to s ní slině. No ale starší brácha, ten to vyvažuje, ten je úžo žúžo nejlepší.
U volejbalu to bude asi složitější, ale u nás by nebyl problém se svazu na to zeptat (oni tak nějak všichni znají všechny).
Na lidi bych kašlala úplně, někdo musí tu plodnost dohánět. :-)
Potrat urcite neodporucam. Uz aj z vyssie uvedenych dovodov, ale nikdy nevies, co to urobi so psychikou tvojej mamy...
A ujo mojho manzela ma 11 deti. Nie su to Romovia, pracuju ako ekonomovia (!) a ziju v stvorizbaku. Ziadne problemy, akurat ten zvyseny zaujem medii im ide trochu na nervy :)