Icefire RPG

upraveno 5. května 2011 v Komunita

Komentáře

• upraveno 7. října 2008
  • upraveno 7. října 2008
    to je online hra, alebo fyzická?
  • upraveno 7. října 2008
  • upraveno 7. října 2008
    ehm. skusim to tiez ak sa dohodneme na case....
  • upraveno 7. října 2008
  • upraveno 7. října 2008
    Je to hodně časově náročné? (Spravuji rozsáhlá panství)
  • upraveno 7. října 2008
    Časová náročnost odvisí od toho, jak moc se budeš chtít projevovat a jak rozsáhlé budou tvé opisy. Ale nebál bych se toho. :-)
    Jen s vyprávěním bude asi trochu problém, taky toho mám teď ve škole dost hodně. A navíc jsem dlouhé roky dělal vypravěče sám, a tudíž bych si to vyzkoušel pro změnu i z pozice sprostého hráče.
    Každopádně uvidíme, počkáme ještě na další reakce.
  • upraveno 7. října 2008
    Pro hráče ani tak ne, hlavně asi pro Vypravěče. Sám teď zvládám dvě hry jako hráč. Jaký si to uděláme, takový to bude. Nic nás nepožene kupředu než my samotní. :-)
  • upraveno 7. října 2008
  • upraveno 7. října 2008
  • upraveno 7. října 2008
  • upraveno 8. října 2008
  • upraveno 8. října 2008
    A jaké historické období by vám nejvíc vyhovovalo?
  • upraveno 8. října 2008
  • upraveno 9. října 2008
    Já myslel, že budem hrát IceFire a Léto se ptá, které období v rámci něj; čili předtargaryenský, targaryenský či potargaryenský.
  • upraveno 9. října 2008
    aha :-) tak pardon. hm... tak v tom mám celkom jasne. to ktoré poznám najlepšie, teda posttargaryen
  • upraveno 9. října 2008
  • upraveno 9. října 2008
    Taky myslim, že je lepší vyhnout se ději knih, takže buď to situovat do jiných míst anebo spíš do období ne tak zmapovaného. To Dunkovo období by nemuselo bejt marný...
  • upraveno 10. října 2008
    ok. som za
  • upraveno 10. října 2008
    Mne by treba lákalo období těšně po Válce uchvatitele, mladý Robert na trůně, všichni se mu snaží zavděčit, ale mít zadní vrátka, kdyby se vrátili Targarienové... Znali bysme jména lordů a něco kolem, ale zároveň by jsme toho nevěděli tolik, aby to limitovalo ve hře. A taky by se mi líbily ty draci.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.