Mně to přijde jako dobrá recenze. A nemám pocit, že by "povrchnost postav" seriálu vyčítala, spíš je to takové povzdechnutí, že to prostě nejde a kdyby to šlo, bylo by to perfektní.
To minulé číslo jsem si koupil a pak jsem ho ztratil na AGOT srazu - buďto to svědčí o mém vztahu k Pevnosti, anebo spíš o tom, že to jde na dračku a icefiráci jsou zloději :-)
@derfel Tím podle mě budou kompenzovat vynechanou bitvu v Šeptajícím lese a Bitvu táborů, co měly bejt v první sérii. A pořád ještě musej Robba ukázat jako skvělýho válečníka, než...
Jop, a je to ta událost, na kterou Gepeto odkazuje na westeros, resp. její závěr kdy Robb prolomí obléhání. Jen si opět plete knížky, protože je to už z Hry o trůny.
Ja som netušil, že tá drtička obliehacích táborov bola Bitka o Riekotočie (a ako hovorí Nevada som sa presekol o knihu), to preto som bol zmätený a myslel som si, že je tým myslená nejaká nová fiktívna bitka zrejme tam, kde má prísť Jaime (aj keď to bolo kdesi v Hostine mám taký pocit). Netuším. Ale musím povedať, že by som bol rád, keby vykreslili viac Mormonta ako bojovníka než Robba, lenže boj na Pästi vynechali :(
Hehe, listuju tou Pevností a ve sloupku "Příběh Baleriona Černého děsu", kde se autor zabývá černým kotětem Rhaegarovy dcery, je věta "... když se lidští lvi, ti lannisterští, zmocnili paláce a Rhaenys znásilnili a zavraždili."
A děsně se mi líbí otázky pro N.C.W.: otázka: "Jaime s Brienne spolu podle nás skvěle fungují dohromady. Jaké je ty scény natáčet?" odpověď: "Je to spousta legrace. Abych prolomil ledy, pustil jsem se do toho už před natáčením, jen abych ji přivedl k šílenství a pořádně vytočil." Hajzlík jeden :)
Komentáře
Dokázal jsem to říct, ale stálo to hodně úsilí.
Právo no, ale honorář ne. :-D
A děsně se mi líbí otázky pro N.C.W.:
otázka: "Jaime s Brienne spolu podle nás skvěle fungují dohromady. Jaké je ty scény natáčet?"
odpověď: "Je to spousta legrace. Abych prolomil ledy, pustil jsem se do toho už před natáčením, jen abych ji přivedl k šílenství a pořádně vytočil."
Hajzlík jeden :)
Pobavilo. I když asi jinak, než autor zamýšlel :)