Recenze a preview v médiích

upraveno 23. června 2011 v Seriál Hra o trůny
13

Komentáře

• upraveno 13. července 2011
    aha, no tak to pak ty prachy asi můžou sedět no...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 9. května 2012
  • upraveno 9. května 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 9. května 2012
    Mně to přijde jako dobrá recenze. A nemám pocit, že by "povrchnost postav" seriálu vyčítala, spíš je to takové povzdechnutí, že to prostě nejde a kdyby to šlo, bylo by to perfektní.
    Mi se taky líbí víc než ta z Respektu (aby mě Alek nevymazal :)
    není třeba obav, jsem na tu recenzi fakt neměl žádný vliv, tedy ani odpovědnost :-)
  • upraveno 11. května 2012
    Souhlasím s autorem, že seriál není adaptace, ale ilustrace. V první sérií nechybí žádná důležitá scéna, ale Martin se z toho vytratil.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Každý....člověk...má...právo...na....svůj....názor...
    Dokázal jsem to říct, ale stálo to hodně úsilí.
  • @Thorar
    Právo no, ale honorář ne. :-D
  • Já bych na začátek jenom přidal: "Sice tomu vůbec nerozumím, ale scénáristé..." :-)
  • To minulé číslo jsem si koupil a pak jsem ho ztratil na AGOT srazu - buďto to svědčí o mém vztahu k Pevnosti, anebo spíš o tom, že to jde na dračku a icefiráci jsou zloději :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @derfel Tím podle mě budou kompenzovat vynechanou bitvu v Šeptajícím lese a Bitvu táborů, co měly bejt v první sérii. A pořád ještě musej Robba ukázat jako skvělýho válečníka, než...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Pleteš dvě události dohromady.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. dubna 2013
    Jop, a je to ta událost, na kterou Gepeto odkazuje na westeros, resp. její závěr kdy Robb prolomí obléhání. Jen si opět plete knížky, protože je to už z Hry o trůny.
    Ja som netušil, že tá drtička obliehacích táborov bola Bitka o Riekotočie (a ako hovorí Nevada som sa presekol o knihu), to preto som bol zmätený a myslel som si, že je tým myslená nejaká nová fiktívna bitka zrejme tam, kde má prísť Jaime (aj keď to bolo kdesi v Hostine mám taký pocit). Netuším. Ale musím povedať, že by som bol rád, keby vykreslili viac Mormonta ako bojovníka než Robba, lenže boj na Pästi vynechali :(
    Hehe, listuju tou Pevností a ve sloupku "Příběh Baleriona Černého děsu", kde se autor zabývá černým kotětem Rhaegarovy dcery, je věta "... když se lidští lvi, ti lannisterští, zmocnili paláce a Rhaenys znásilnili a zavraždili."

A děsně se mi líbí otázky pro N.C.W.:
    otázka: "Jaime s Brienne spolu podle nás skvěle fungují dohromady. Jaké je ty scény natáčet?"
    odpověď: "Je to spousta legrace. Abych prolomil ledy, pustil jsem se do toho už před natáčením, jen abych ji přivedl k šílenství a pořádně vytočil."
    Hajzlík jeden :)
    :D N. C. W. vyzerá, že on tú rolu ani nehrá, ale používa správanie reálneho života
    http://echo24.cz/a/istPA/hra-o-truny-41-chlape-v-brneni-bodej

Pobavilo. I když asi jinak, než autor zamýšlel :)
  • @Nevada Mance dal dohromady zombie armádu? :-k
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.