Soutěž o knihy, trička, odznáčky či karty s motivy GoT

upraveno 30. března 2013 v Akce a hlasování
Ahojte lidi!

Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.

Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)

Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.

http://laurdes.cz/?p=1493

Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
1356732

Komentáře

• Upřímně řečeno, mě nenapadlo, že to bude pasovat i na Eurona :D
    Jenže tady jsem našla, že to bylo pravé oko – http://www.postavy.cz/euron-greyjoy/.
    V knížkách hledat jsem líná, protože vůbec nevím, kde se o tom mluvilo, ale jestli to někdo najde a bude to levé, tak všechny body ještě ráda zpětně dopočtu :)
    A jestli budete mít s některým soutěžním dnem problémy, nějak se mi ozvěte, můžu vám otázku poslat předem :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    mno Euron má na všech obrázcích pásku přes levé oko :-?
  • upraveno 2. dubna 2013
  • upraveno 3. dubna 2013
  • No, tak pak je to vyřešený.
    Já jsem nad různejma souvislostma, detailama a zdánlivě naprosto zanedbatelnejma nesmyslama strávila za posledních 14 dní, takže mi to už trošku leze krkem :)
    Tak díky za rozšíření obzorů!
  • @Marek Aha, ale to by bylo jen s ohledem na překlad. Pokud vím, v Aj vraní oko- rostlinu- nemají jako Crow's Eye.
  • Tak teraz to naozaj moze byt viac ludi, kedze spojitost medzi prvou a druhou castou nemusi byt veskera zadna.
  • Hmm, tak ačkoliv dnes první část není tak složitá, pod pojem "za drzost mě čekal trest" mi sedí asi tak 15 postav... Kdy vlastně bude nápověda? Abych to pak neprošvihl.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tak dneska teda vůbec nevím (tedy tu první část jsem asi odhalila, ale u té druhé mě napadá vícero postav). Ještě to nechám uzrát a asi budu muset počkat na nápovědu.

@laurdes Skvělé hádanky, moc se mi líbí, že to je rýmované. Vymýšlela jsi je sama? Jak dlouho jsi na tom strávila?
  • Tiež si radšej počkám. Z fleku ma napadli tri postavy, ktoré by to mohli byť.
  • Dneska je to fakt těžké. Jupí! :D
    Na obě části rýmovačky mi přibližně sedí jen jedna postava, tak jsem to riskla. Snad nebudu v osm večer litovat... :)
  • Ja som to tiez riskla, ved uvidime. Vcera som stratila bod, tak musim dohnat :)
    A jede se hlavně podle seriálu, nebo podle knížek? Jestli to můžou být i postavy, které v seriálu skoro nebyly.
  • @Krisa Iba podla kniziek
  • A já to asi 4x četla jako "Pán prstenů" :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 3. dubna 2013
    Páni, takú dobrú chvíľu sa udržujem celkom hore a teraz takáto zákerácka? :D Buď postúpiť len o bod alebo nepostúpiť vôbec. Tož otázka. Pasuje mi to na dve postavy. Ale viac na tú druhú tak riskujem (mám z toho také nervy :D)
    Už ma napadla aj tretia. Páni to sú nervy :D
    štvrtá -_-
  • @Kolikokoli taky :D A pak si říkám, cože? Co je to za blbost? Až pak jsem se podíval pořádně.
    Dnes mi to teda těžký nepřijde. Napadla mě hned jedna postava a tu taky napíšu. Včera jsem využil nápovědy, tak dnes se musím pokusit dorovnat skore.
  • upraveno 3. dubna 2013
    No, to "drzost" je takové matoucí. Nevím, kdo tam byl drzý a následně potrestaný :D.
    Tak já mám vymyšlenou drzou i potrestanou osobu, ale ta "blízkost" mi tam nějak neštymuje :)
  • njn, vždy mi tam malinko chybí jeden veršík navic který by mi vyloučil těch dalších pár možností, ale i tak mne to strašně baví, vždy si to rano přečtu a pak můžu po cestě do práce hezky dumat a během toho se mi v hlavě přehraje snad celá sága :-D
  • mě jich napadlo víc, ale nakonec jsem to vytřídil na dvě, které by to určitě mohly být :D a jednu jsem risknul, tak uvidíme
  • Tak som to tiež riskol, dva bodíky hore dole. :)
    Kruci, teď mám i potrestanou a blízkou, ale ne drzou :D To jsem zvědavá, kdo to nakonec bude :)
  • Krisa: mi tam stejně přijde v sáze "drzá" jen jedna postava - a ta to rozhodně není (není blízká ani potrestaná).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Mne napadla len jedna postava, tak dúfam že bude správna, idem to risknúť za 2 body :D
  • upraveno 3. dubna 2013
    Vymýšlela jsem sama a strávila jsem s tím mnoho desítek hodin. Je to hrozné, pořád ověřovat, aby Vám to nepasovalo na víc osob. A očividně dneska to zas až tak jednoznačné není :)

Ale mě to hrozně bavilo, protože je to taková kreativní činnost a na to mě vždycky užije.
    Jinak jedeme hlavně podle knížek, i když je možné, že někde bude narážka i ze seriálu. Ono se to hodně věrně kopíruje :)

Mám pro Vás připravené bodovací překvapení, snad budete spokojení :)
  • @laurdes Ak sa môžem spýtať :)
    Tie verše k postavám narážajú na niečo čo sa stalo vo všetkých knihách ?
    (napr. na udalosť ktorá sa stala v Tanci ? )
    Možno blbá otázka, ale chcem si byť istý :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.