Soutěž o knihy, trička, odznáčky či karty s motivy GoT
Ahojte lidi!
Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.
Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)
Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.
http://laurdes.cz/?p=1493
Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.
Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)
Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.
http://laurdes.cz/?p=1493
Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Jenže tady jsem našla, že to bylo pravé oko – http://www.postavy.cz/euron-greyjoy/.
V knížkách hledat jsem líná, protože vůbec nevím, kde se o tom mluvilo, ale jestli to někdo najde a bude to levé, tak všechny body ještě ráda zpětně dopočtu :)
A jestli budete mít s některým soutěžním dnem problémy, nějak se mi ozvěte, můžu vám otázku poslat předem :)
Já jsem nad různejma souvislostma, detailama a zdánlivě naprosto zanedbatelnejma nesmyslama strávila za posledních 14 dní, takže mi to už trošku leze krkem :)
Tak díky za rozšíření obzorů!
@laurdes Skvělé hádanky, moc se mi líbí, že to je rýmované. Vymýšlela jsi je sama? Jak dlouho jsi na tom strávila?
Na obě části rýmovačky mi přibližně sedí jen jedna postava, tak jsem to riskla. Snad nebudu v osm večer litovat... :)
Už ma napadla aj tretia. Páni to sú nervy :D
štvrtá -_-
Dnes mi to teda těžký nepřijde. Napadla mě hned jedna postava a tu taky napíšu. Včera jsem využil nápovědy, tak dnes se musím pokusit dorovnat skore.
Ale mě to hrozně bavilo, protože je to taková kreativní činnost a na to mě vždycky užije.
Jinak jedeme hlavně podle knížek, i když je možné, že někde bude narážka i ze seriálu. Ono se to hodně věrně kopíruje :)
Mám pro Vás připravené bodovací překvapení, snad budete spokojení :)
Tie verše k postavám narážajú na niečo čo sa stalo vo všetkých knihách ?
(napr. na udalosť ktorá sa stala v Tanci ? )
Možno blbá otázka, ale chcem si byť istý :D