FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
17576788081150

Komentáře

• @Hildegarda Jop, to nepopírám, ale u nás bys o Mladé frontě taky řekla, že je to jeden z velkých českých deníků a já si mylím, že stojí za prd :) Pouze jsem přidal názor lidí, kteří měli možnost si to každej den kupovat, což mi přijde celkem relevantní.
  • @Anvil ok, v poho, ale sam posud, aky ton ma ten clanok
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nedala, protože se možná obávala o přivýdělek. Nebo byla příliš zaskočená, navíc v přítomnosti reportérů. Já bych mu ji bez ohledu na to všechno vypálila takovou, že by z těch stupňů vítězů zase sletěl zpátky na zem. Je to chování, které by si neměl dovolit, ať už je to "hvězda" jaká chce...
    A když se to bude přecházet maximálně pozdvižením obočí, jen to povzbudí další rádoby frajery k podobnému a horšímu chování. Příklady táhnou a ne že ne.
  • @Hildegarda Jo, už jsem to dočetl, tváří se to seriózně, ale ruku na srdce, kdo píše články o podobných věcech? Na mysl se mi opravdu derou novinky.cz :) když porovnám třeba s BBC, na jehož zprávy koukám každý den, tak ti by to nezařadili, ani jako vtip na konec.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Nevada A dobře bys udělala. Toto by si neměl nikdo dovolovat.
  • @Nevada Pravda, na místě poškozené bych mu asi taky dal takovou, že by "druhou chytil o Cancellaru" :) ale rozmazávání v médiích je podle mě zbytečné. Přijde mi to jako zpráva na úrovni, že "Staré Novákové umřela Micka"
  • upraveno 1. dubna 2013
    @Anvil Podla mna je to dolezite rozmazavat, pretoze devy na podiu su tam pomaly brane ako biele maso. Nemyslim, ze to k profesionalnemu sportu patri. Skus si pozriet napr hostesky na poslednom MS v plavani. Alebo na olympiade. Tak to ma vyzerat. A takisto si nemyslim, ze si kazdy frajer moze dovolit, co chce a nik na to nepoukaze, lebo len zdvihnute obocie nestaci.
  • @Hildegarda S tím plně souhlasím. Ale medializovat to tímhle způsobem považuji opravdu za zbytečné až "bulvární", v tom se pravděpodobně neshodneme. Měli to prostě řešit na místě, popřípadě by určitě byla na místě nějaká pokuta od svazu nebo něco takového. Mé výhrady byly čistě k tomu, že z toho chtějí dělat senzaci a nahnat čtenáře.
  • Ha, jen abych to upřesnil :) Žádná žena si takové chování nezaslouží (skoro, že jo, vždy jsou tu vyjímky) ale od médií je to hyenismus a já tady s tím neudělám nic, než že lehce pozdvihnu již několikrát zmiňované obočí :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Hlavně se mí líbí, jak se to "nemá rozmazávat" a už je tu asi 20 příspěvků :D
  • :D Právě ses přidal
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Anvil Přece vás v tom nenechám :)
  • súhlasím s komentárom v the guardian, že to bolo trápne, ale ešte signifikantnejšia je účasť dievčat na pódiu (a ešte viac napr. vo formule 1 a v motorkách).
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Když se to rozmazává, tak dobře mu tak, aspoň si příště rozmyslí na co si sáhne.
  • @Hildegarda Počet médií, které to zmíní na faktu, že je to bulvární zpráva nic nemění :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @flanker.27 proto jsem už neměl potřebu se o tom dále bavit a rozebírat to. Je to prkotina, jede se dál.
  • @Thorar Ono to je těžký, když musíme mít oba s Hildegardou poslední slovo :D Ale tak jo
  • upraveno 1. dubna 2013
  • upraveno 1. dubna 2013
  • @ugla, no ja som práve mal na mysli zlú povesť cyklistiky....
  • @sarven: Aha, tak to už jsi byl úvahou dál než já :-)
  • Lístky na Zlín: Třinec vyprodaný, škoda ale co jsem čekal dnes :D Zas budu sedět ve zlíně kousek od stadionu a sledovat to někde online :D
  • Este stale zije nadej, ze sa stretneme vo finale Fed Cupu...
  • MYslím, že z naší strany je aktuálně v dost hlubokém komatu :-(
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Mno na vítězný hattrick to asi nevypadá :-(
  • Tak sme prehrali po vedeni 2:0 :(
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 1. května 2013
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.