Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A tenhle FB lynč mi přijde ještě nechutnější, protože všichni sdíleči nemohou vědět, jestli to jsou zrovna opravdu tito 3, co se přiznali - když vyhrabu fotky 3 lidí, dám je na FB a napíšu k tomu "Tohle jsou necenzurovaní vrahové z Jihlavy", kolik lidí tomu bude věřit a bude to sdílet?
Já Láďu Hrušku miluju už od jeho dob na Primě, kde vždycky mával deskama v napřežené ruce, nedával od sebe zuby při mluvení a zabýval se podvody na důchodcích. Jeho přestup na Novu mě dost zdrtil, ale smířila jsem se s tím. A abych se přiznala, tak na zprávy TV Nova a dříve Prima jsem se dívala jenom kvůli němu :D. (Teda občas, protože se na žádné pravidelně nedívám.)
a naviac tie hry tam majú koľko 10 rokov?
Si říkám, že jak v Íránu nechali tu ženskou, co jí chlap vylil kyselinu do obličeje, aby mu udělala to samý, že na tom něco je...
Ale Daniel Nekonečný je hrozně vtipnej a pasoval mě na Markýzu rrrozkoše, bratra na Knížete a kamarády na Barrrona a Hrrraběte :D