Jídlo a pití
Dneska jsem měl tu čest ochutnat svatojánské pivo. Bylo docela dobré, ale hlavně mě přivedlo na myšlenku založit topic na téma, které mají lidé společné bez rozdílu. Tedy najdou se mezi námi tací, kteří posvátnou zásadu "alkohol podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství" nectí, tak jsem se rozhodl rozšířit diskusi na téma jídlo. Pokud tady daná diskuse již je, tak prosím Aleka, aby jí smazal a zahodil jí na smetiště dějin, ale v opačném případě nechtě diskuse započne. Tématem je cokoliv, co Vás napadne. Co Vám chutná, co jste dnes vypili (snědli). Dějiny pití, vaření. A tak dále, a tak dále....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ospravedlnuje ma akurat pokrocila hodina. Neznasam, ked nejaku surovinu zabudnem
Javorový syrup je řidší.
vložení obrázku:
1) napíš text
2) označ jej
3) klikni na tlačítko "Url"
4) Do okna které vyskočilo vlož link
Ale davaj pozor, vacsine ludom pride zle, ak neodhadnu dostatocne svoje sily.
-vari jeden z najlepsich kucharov v SR a osobne sa prisiel spytat, ci sa v niecom potrebuje zlepsit (sic!)
-je to objekt stareho mlyna so zachavanym interierom
- kazdy tyzden obmienaju jedalnicek, ktory tvoria 2 predjedla, 3 polievky, 6 hlavnych jedal, 3 mucniky
- varia vylucne z lokalnych surovin (domace cestoviny, domaci chlieb, maslo... hmmmm)
- prepitne sa konecne da hradit aj kartou
- a jedlo neskutocne lahodne
Clovek ma pocit, ze to s restauracnymi sluzbami nejde len dole vodou.
Chvalabohu, ze maju otvorene iba 3 tyzdne, in ak by sme tak lahko nemali volny stol
Hildy: Nie je to reklama, keď si neprezradila čo je to za reštiku (to je výzva aby sme sa rozumeli :) )