Ideální vládce

upraveno 23. listopadu 2010 v Akce a hlasování
1568101119

Komentáře

• upraveno 7. srpna 2008
  • upraveno 7. srpna 2008
  • upraveno 7. srpna 2008
    Bedřich Smetana: Prodaná šílená nevěsta. :-O
  • upraveno 8. srpna 2008
  • upraveno 8. srpna 2008
    A ta dobrá zpráva je, že Sansu uvidíme pravděpodobně již v Tanci! Ale co se týče našich hrdinek, napadá mě jedna možná komplikace: mělo Západozemí vůbec někdy vládnoucí královnu? Nemyslím teď regentku, ale královnu v pravém slova smyslu. Mám takový dojem, že ne, v letopisech bývají jako vládci uvádění králové... takže i kdyby Dany nakrásně sjednotila Západozemí krví a ohněm, stejně bude jako panovník chápán spíše její choť (potažmo choti). :-)
  • upraveno 8. srpna 2008
    Celé Západozemí ne, ale Dorne třeba ano. Nevidím důvod, proč by to nemohlo fungovat :-)
  • upraveno 8. srpna 2008
  • upraveno 10. srpna 2008
    Daenerys sice začínala od ničeho, ale oproti tomu třeba Sansa měla vše, aby to ztratila a pak se z toho dostávala. Vlastníma silama. Kdežto Daenerys mi přišla jako "hraji si na královnu". Ač ji chce být a asi by byla i dobrá. Ale ne teď a tady. Musí ještě hodně projít a naučit se, aby byla "dobrá" královna.
    Já si nemůžu pomoct, ale Daenerys mi příjde jako malé dítě, které našlo novou hračku. Jak jsem již jednou psal - myslím, že má veliký potenciál, ale ted by ji rozsápali lvi, utopila krakatice....
  • upraveno 14. srpna 2008
    Robb Stark nebo Doran Martell nesnasim Lannistery s vyjimkou Tyriona:D
    kdyz teda do vyberu zahrnu uz mrtve postavy:D
    a taky polomrtvé, vzhledem ke stavu Dorana :-)
  • upraveno 19. srpna 2008
    Tak Daenerys má jakožto adeptka na vládkyni velký problém... nemůže mít děti... tzn. akorát odklad další občanské války.
  • upraveno 20. srpna 2008
    Shireen by nesouhlasila. :-)
    Shireen není syn. Železný trůn není v Dorne. Shireen nemá draky, aby donutila lidi na to zapomenout.
    S těmi draky bych nesouhlasil, stačí jen probudit toho kamennýho. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. srpna 2008
    Stannis rozhodně nemá problém s neplodností, spíš s ošklivou manželkou :))
  • upraveno 24. srpna 2008
    Stannis je muž v nejlepších letech, může si udělat tolik synů, kolik jen bude chtít. Popřípadě může pomoci i Melisandra. :-) Ovšem pozor! Příliš mnoho draků je stejně nebezpečných jako příliš málo.
  • upraveno 24. srpna 2008
    Shireen se může vdát. Ideálně za někoho supersilného. Stačí, aby tatínek vyhrál válku :-)
  • upraveno 25. srpna 2008
    Pokud by chtěl mít Stannis za syna démona, tak je rozhodně Melisandra ta pravá :)
  • upraveno 28. srpna 2008
    všimli sme si.... a krídla sa už rozprestierajú a na zem padol nahnevaný tieň, ktorý letí rýchlejšie ako vietor...
  • upraveno 7. října 2008
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. října 2008
    :)))))))))))))))))))))))) Léto na (Zimo)hrad.
  • upraveno 7. října 2008
    :-) A když už jsme u toho, můžeme pro pobavení nadhodit způsoby, jak se jednotliví kandidáti na západozemský trůn pokoušeli řešit současnou finanční krizi.
  • upraveno 7. října 2008
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.