Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
1) jezdím na vodě a břehy a pod mostama jsou celkem frekventovaná místa pro různá individua
2) v noci chodím sama domů (čti jsem kráva blbá)
Odpisala som sms, ze ked sa este raz bude obtazovat, nahlasim to na policiu a prislo mi spat, ze ved nahlas plus par peknych vulgarizmov. Isla som k operatorovi, ktory mi oznamil, ze sice mi nemoze povedat, kto to vola, ale za cca 10 eur mi zablokuje to cislo. Ak sa mi nepaci, mozem ist na policiu. Nepacilo sa mi, ale na policiu som ani nestihla ist, lebo nastastie to za tyzden ustalo.
Náhodou, už jsem měla nabídku od jednoho mladého muže, který se rád obnažuje před ženami, jestli bych se nechtěla dívat (klidně s kamarádkou, abych se necítila tolik ohrožená) :D
@Thorar Ne, ale popřál mi dobrou noc :D
Co se týče cíleného sběru informací o konkrétní osobě, i ten někde začíná. Anonymní obtěžování je nejčastěji důsledkem přemíry exhibicionismu, protože i "obtěžovači" si podle něčeho vybírají.
@Branislav_Gepeto: podobné konspirační teorie jsou obvykle snůškou výmyslů. Realita bývá jiná než špionážní romány - což ještě nutně neznamená méně zajímavá. Identifikace "rizikových" osob je poměrně aktuální téma, neb ochrana před terorismem a bůhvíčím dalším je poslední roky v módě. Jeden můj kolega zvažoval, že něco takového vypíše - šlo o mix teorie grafů a práce s nepřesnými daty - ale mám dojem, že už má studentů i témat dostatek :D
V tom trolejbusu nám bylo asi 7 - a někdo mi tu peněženku vytáhl z otevřené sportovní tašky, když jsem vyndávala lístek na skřípnutí. Ta celá jízda stála za velký kulový - bylo pozdě večer a přejela jsem zastávku, protože si pan řidič nevšiml, že jsem přišla ke dveřím a já byla tak v šoku, že odjíždím od domova, že jsem ani nepoprosila, aby mi otevřel/nezmáčkla čudlík "stop" :)
Ale na přepadení zas tak dobrá oběť nejsem - zatím jsem se vždycky vykecala. Ale jednou jsem měla fakt dost nahnáno - v noci přes park a ještě kousek za ním mě pronásledovala skupina kluků/pánů - bylo jich asi tak 7-8 a bylo jim odhadem od 15 do 30 let. Šli za mnou tak 5 kroků, stejnou rychlostí jako já - zkoušela jsem měnit tempo.
Já se spíš omlouvám, když mám pocit, že se mnou někdo musí zabývat a mohl by dělat něco důležitějšího - např. když pro mě přijela záchranka, tak jsem se záchranářům celou cestu omlouvala, že mě mrzí, že je otravuju a že kvůli mě nemají čas na něco závažnějšího a kdyby se teď někomu něco stalo, tak za jeho neošetření budu moci já :D
Tohle nemá nic společného s nějakým "dupáním", je potřeba to v klidu oznámit jejich nadřízeným. Chápu, žes z toho byla nejspíš dost vyplesklá, ale tímhle se prostě zabývat musí.