Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
16364666869

Komentáře

• Rampelníka znám jako Rampelníka, ale taky jako osinu v zadku v SGU :D.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Kolikokoli to máš na mysli tu jedinou postavu v SGU která za něco stála a táhla celý seriál? Prej osina :-P
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nad ansáblem SGU vyčníval jako Himaláje nad Velkým kaňonem, ale stejně byl na pěst. To ovšem nebyla vina Carlyla, ale scénáristů (pro které by bylo pěstí škoda, ti by zasloužili přímo baštonádu).
  • Ano, osina, ale skvělá. Byla to nejlepší postava celého seriálu. Stejně jako Rampelník je nejlepší postava celého OUaT ;)
  • upraveno 22. listopadu 2012
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 22. listopadu 2012
  • upraveno 22. listopadu 2012
    @Everett_Young Famke bych ostříhala vlasy a tradá, na světe je Obara Sand :D

EDIT: Já vím, že zmiňoval, však jsem taky nadšeně souhlasila :) , i když Tabrett Bethell by se mi líbila ještě o trošičku víc.
  • Ben Barnes a Garrett Hedlund - kdyby se nějak zkřížili, tak z toho vyjde Jon Snow dokonale odpovídající mojí představě :-D
  • @sveva no jasně a vznikl by přece James Marsden :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Branislav_Gepeto každý máme jiný vkus a líbí se nám něco jiného :) mně se Famke nelíbí. Přijde mi, že má v obličeji moc ostré a drsné rysy, ale beru a chápu, že někomu s těmi červenými vlasy a démonickým pohledem připomíná Mel.
    Famke je správná dračice (jen v Ally McBeal mě prudila, když obluzovala Downeyho jr.). Na podobnou roli se hodí. I když Melisandra podle mých představ je Dina Meyer.
  • @Dreamer No a Angus MC Gayver jako Qhorin? By v mrazoklech vytesal z ledu vrtulník a odletěli by na poslední chvíli pryč od divokých a ještě by jim tam odpálili atomovku :D
    :D :D Aj tak by to neprekonalo seriálových Divokých.. Prežiť v masách bez stromov či veľkého množstva zvery v tých ľadových pustaninách... Klobúk dole...
    MacGyver :o)
    Ale já už RDA vždycky uvidím jako Jacka O´Neilla. I ta reklama mi přijde uhozená.
  • @Everett_Young s tím se počítá :D O'Neill by dal přednost C4.
    @Nevada ta reklama je mírně řečeno zvláštní.
  • Tom Cruise jako Malíček? Vážně? :D Tenhle by měl hrát intrikána? :D

Mimochodem je obsazen Oberyn Martell? Kdy se v seriálu objeví?
    Myslíš, že by to Cruise nezvládl? Podle mě levou zadní :)

Oberyn bude až ve 4. sérii.
  • Ne, že by to nezvládl, ale Ethan Hunt, Maverick nebo Klaus von Stauffenberg se mi prostě na někoho jako je Malíček vůbec nehodí.
  • upraveno 17. března 2013
    Jako Oberyn by se hodil třeba Cliff Simon mě tak napadlo.

Cruise - třeba jako Les Grossman byl naprosto dokonalý a to je úplně jiný typ role, než obvykle hrává :)
    A taky v Collateralu nebo v Hrdinech a zbabělcích byl výborný. Cruise je často opovrhovaný kvůli hezkému obličeji, popularitě a rolím, které mu ten obličej vynesl a kvůli soukromým problémům se scientologií. Ale herec je to velmi schopný.
  • upraveno 17. března 2013
    Mně naopak Cruise na Malíčka sedí, výšku na to taky má, a když si ještě domyslím knírek, byl by z něho perfektní slizký zmetek :) a jak říká Nevada zahrát by to zvládl levou zadní.
  • Mě přijde ideální právě ten Gillen co ho hraje. Možná jsem proti Cruisovy předpojaté ale představit si ho tam nedokážu.
  • A Lroase by si mohl zahrát Brad Pitt (před x lety) ;)
  • Loras je Orlando Blůma :) Brad Pitt by možná mohl být Jaimie.
  • Za mlada jak postavy tak herci:

Robert Baratheon: Arnold Schwarzenegger
    Stannis Baratheon: Bruce Willis
    Renly Baratheon: Jean-Claude Van Damme
    Oh my...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.