Nad ansáblem SGU vyčníval jako Himaláje nad Velkým kaňonem, ale stejně byl na pěst. To ovšem nebyla vina Carlyla, ale scénáristů (pro které by bylo pěstí škoda, ti by zasloužili přímo baštonádu).
@Branislav_Gepeto každý máme jiný vkus a líbí se nám něco jiného :) mně se Famke nelíbí. Přijde mi, že má v obličeji moc ostré a drsné rysy, ale beru a chápu, že někomu s těmi červenými vlasy a démonickým pohledem připomíná Mel.
Famke je správná dračice (jen v Ally McBeal mě prudila, když obluzovala Downeyho jr.). Na podobnou roli se hodí. I když Melisandra podle mých představ je Dina Meyer.
@Dreamer No a Angus MC Gayver jako Qhorin? By v mrazoklech vytesal z ledu vrtulník a odletěli by na poslední chvíli pryč od divokých a ještě by jim tam odpálili atomovku :D
:D:D Aj tak by to neprekonalo seriálových Divokých.. Prežiť v masách bez stromov či veľkého množstva zvery v tých ľadových pustaninách... Klobúk dole...
Cruise - třeba jako Les Grossman byl naprosto dokonalý a to je úplně jiný typ role, než obvykle hrává :) A taky v Collateralu nebo v Hrdinech a zbabělcích byl výborný. Cruise je často opovrhovaný kvůli hezkému obličeji, popularitě a rolím, které mu ten obličej vynesl a kvůli soukromým problémům se scientologií. Ale herec je to velmi schopný.
Mně naopak Cruise na Malíčka sedí, výšku na to taky má, a když si ještě domyslím knírek, byl by z něho perfektní slizký zmetek :) a jak říká Nevada zahrát by to zvládl levou zadní.
Komentáře
EDIT: Já vím, že zmiňoval, však jsem taky nadšeně souhlasila :) , i když Tabrett Bethell by se mi líbila ještě o trošičku víc.
Ale já už RDA vždycky uvidím jako Jacka O´Neilla. I ta reklama mi přijde uhozená.
@Nevada ta reklama je mírně řečeno zvláštní.
Mimochodem je obsazen Oberyn Martell? Kdy se v seriálu objeví?
Oberyn bude až ve 4. sérii.
A taky v Collateralu nebo v Hrdinech a zbabělcích byl výborný. Cruise je často opovrhovaný kvůli hezkému obličeji, popularitě a rolím, které mu ten obličej vynesl a kvůli soukromým problémům se scientologií. Ale herec je to velmi schopný.
Robert Baratheon: Arnold Schwarzenegger
Stannis Baratheon: Bruce Willis
Renly Baratheon: Jean-Claude Van Damme