Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
14748505253172

Komentáře

• Pánové, nejakou dobu,cca rok hraju GoT mod pro hru Mount a Blade warband - konkretní nazev stejnej jako 2. knihy A Clash of Kings-střet králů. O MaB jsem tu nekde v minulosti zminku našel ale o samotnem modu už nikoliv, je to velice povedené a co se atmosfery týče, vtahlo mne to do světa Západozemí intenzivnějš než cokoliv jiného (krom samotne knihysamozřejmě). Tudíš se ptám, mám založit nove tema diskuze čiste o teto hře, kam bych nahazel par odkazů, shrnul pár faktů atd atd + přidal par vlastnich screenů jako nejmocnější lord z Železných ostrovů a pán Panenskeho jezírka (ano až tak daleko jsme se probojovali a ještě mnohem dál)? :D (za Stanise sem samozřejme bojoval taky ale ma velice nevyhodnou pozici, takže i když se nakonec povedlo dobit KL, nakonec sme ho kvuli stupidite Alestera Florenta ztratili :D :D ) Jinak samotne stažení MaB (druhý díl Warbad sem stahl jen kvuli GoT modu) + instalace modu trva kolem hodky a moc mista na disku to taky nezabirá.
  • Založ založ , vypadá to zajímavě.
  • Založ rád si to prečítam
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Aké to má systémové požiadavky?
  • A neni to furt na jedno brdo?Naverbuješ, vytrenuješ, bojuješ, ztrátíš jednotky, naverbuješ->
  • já jsem měl jen verzi 0.6 nevím jstli je novější už tak to ještě není nic moc
  • Minimální požadavky na HW:
    Procesor 1,0 GHz, paměť 256 MB RAM, grafická karta s 32 MB

Doporučené systémové požadavky:
    Procesor 2,0 GHz, paměť 512 MB RAM, grafická karta s 126 MB

Pokud si hru chcete opravdu vychutnat v plném rozsahu je zapotřebí :
    Procesor 3,0 GHz, paměť 1024 MB RAM, grafická karta s 256 MB
    upraveno 4. března 2013
    Ach, aspoň tie minimálne požiadavky možno spĺňam =D Založte ten topic nech sa na tie screeny pozriem...
    BTW díky
  • jsem to založil
    brat?
  • upraveno 8. března 2013
    Angličtina - spratek, fakan, neřád. Ne slovensky.
  • @Blackfish Ešte raz čo to je za hru?
  • hra na facebooku. Game of Thrones: Ascent. Jsi nově pasovaný šlechtic, nejprve si získaš malé panství a postupem času ho buduješ. Mise proti NPC ale i proti hráčům. celkem mě to chytlo je to nenáročné i časově a zpříjemní to čekání.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tak co? Kdo už se proháníte po tajuplném ostrově s novou Larou?
  • @Montezuma3 Ja som zatial len citala recenziu a pri tom aj ostanem :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Montezuma3 Já, zatim nebylo moc času (jsem na 7%), ale baví mě to. Divil jsem se, že jsem to rozjel na noťasu :-)
  • Vypadá to fantasticky, recenze na to byla dobrá. Možná si to pořídím.
  • @Montezuma3 ja to hrám keď mám čas, a musím povedať že už veľmi dlho ma nič tak nebavilo. Jedinú vec čo by som tomu vytkol je že je to celkom ľahké, hrajem na hard a v pohode s lukom odrovnám 3 chalpíkov so samopalom. A taktiež to že Lara sama pobila už asi 100 ľudí aj keď si hneď na začiatku prebila bok s kusom železa.
    Mě ta hra celkem láká, ale zatím to asi z časových a prostorových i výkonnostních důvodů odložím na dobu neurčitou. Každopádně na DA to těď vypadá jako kdyby právě probíhal Week of Lara :D
    Tak já už jsem to také rozjel. Na noťasu na nejnižší detaily a rozlišení a přesto se mi to seká. Ale důležité je, že to jede :D
    Musím ale říct, že je to fakt moc povedené. Čekal jsem víc survivor. Méně nábojů, méně zbraní, méně střílení. Chvílemi se to zbytečně zvrhává ve velkou střílečku, ale jinak mě to moc baví. A možná to i dohraji do konce. :-) Teď už v tom tu holku nemůžu nechat samotnou. :roll:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    A co Neverwinter online? Jste ted nekdo v Beta víkendu? :-)
  • @Thorar som netušil že sa nieco také chystá
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.