Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Na mna asi tiez nieco take bude vyskakovat, chystame sa do Duna Verde, Veneto
§ 11
Fyzická osoba má právo na ochranu své osobnosti, zejména života a zdraví, občanské cti a lidské důstojnosti, jakož i soukromí, svého jména a projevů osobní povahy.
§ 12
(1) Písemnosti osobní povahy, podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy týkající se fyzické osoby nebo jejích projevů osobní povahy smějí být pořízeny nebo použity jen s jejím svolením.
(2) Svolení není třeba, použijí-li se písemnosti osobní povahy, podobizny, obrazové snímky nebo obrazové a zvukové záznamy k účelům úředním na základě zákona.
(3) Podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy se mohou bez svolení fyzické osoby pořídit nebo použít přiměřeným způsobem též pro vědecké a umělecké účely a pro tiskové, filmové, rozhlasové a televizní zpravodajství. Ani takové použití však nesmí být v rozporu s oprávněnými zájmy fyzické osoby.
§ 13
(1) Fyzická osoba má právo se zejména domáhat, aby bylo upuštěno od neoprávněných zásahů do práva na ochranu její osobnosti, aby byly odstraněny následky těchto zásahů a aby jí bylo dáno přiměřené zadostiučinění.
(2) Pokud by se nejevilo postačujícím zadostiučinění podle odstavce 1 zejména proto, že byla ve značné míře snížena důstojnost fyzické osoby nebo její vážnost ve společnosti, má fyzická osoba též právo na náhradu nemajetkové újmy v penězích.
(3) Výši náhrady podle odstavce 2 určí soud s přihlédnutím k závažnosti vzniklé újmy a k okolnostem, za nichž k porušení práva došlo.
§ 14
zrušen
§ 15
Po smrti fyzické osoby přísluší uplatňovat právo na ochranu její osobnosti manželu nebo partnerovi1a) a dětem, a není-li jich, jejím rodičům.
§ 16
Kdo neoprávněným zásahem do práva na ochranu osobnosti způsobí škodu, odpovídá za ni podle ustanovení tohoto zákona o odpovědnosti za škodu.
@flanker.27 Já to číslo mám uložené jako "Nebrat!!!", ale ty prázdné SMSky mě taky štvou.
Fakt by mě zajímalo kdo/co to je, protože pochybuji, že jsem tak neodolatelná, aby mě někdo telefonicky pronásledoval :)
Tak jsem našla na stránkách T-Mobile toto: "Dobrý den, telefon Nokia C5-03 nepodporuje přímé blokování anebo automatické odmítání konkrétního telefonního čísla, v menu takovou službu není možné nastavit." Takže asi nic :(
Psala jsi nám sem to číslo?
To číslo je: 723 759 557 (A vtipy "jé, to je moje číslo" neberu)
Zkus v sobě vyšťourat trošku Tvého technicky založeného já a prohledej Symbian fora pro nějakou tu blacklist aplikaci :-)
Handy blacklist
Best blacklist
najdi, stáhni, nainstaluj :-) máš Symbian OS v9.4, Series 60
@Norvos97 To asi nemám a kdyby, tak by neměli moje číslo.
@Thorar Zítra to zkusím, ale vzhledem k tomu, že věci opravuji tesou nebo úderem pěstí, nedávám si moc nadějí :D
Musela změnit číslo. Aneb jsme zase u českého/evropského práva - potrestaná je oběť.