Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
1232426282975

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 Já jo a jsem za to ráda. Nezajímá mě, kdo se kdy sprchoval a kdo je v jakém vztahu, píšu si s kamarádama, co jsou mimo HK a spolužákama, když jsme úplně v háji a nevíme, co máme dělat :)
  • Pokud na FB už vadí přezdívky, tak nechci vědět, k čemu a kdo chce tu databázi uživatelů použít.

@Krisa Existují i jiné možnosti komunikace než FB ;-) (se spolužáky se dá kontaktovat přes web spolužáci.cz)
    Ale nejsem odpůrce ksichtoknihy, jenom nemám žádné přátelé. :twisted:
  • Přátelé jsou přežitek. :twisted:
    upraveno 12. března 2013
    @BenNevis Já vím, ale FB je nejpohodlnější (jo, jsem líná) a teď ho používá nejvíce lidí. Spolužáci jsou takový malý FB, ale u nás je to tragédie, člověk se na něco zeptá a nikdo neodpoví :D Navíc tam jsou i spolužáci, se kterými komunikovat nechci. Já ho beru za "novější" ICQ nebo Skype - od ICQ mi nefunguje heslo a na Skypu mám 2 lidi.
    Kdybych o svůj účet na FB přišla, tak plakat nebudu, ale asi bych si založila nový - mám pár lidí, se kterými komunikuji dost často a nemůžeme se pravidelně vídat osobně (HK a Brno je celkem z ruky) a FB je přece jenom levnější než SMS nebo telefonování.
  • Manzel ma fb ako pracovny nastroj (venuje sa o.i. Fb aplikaciam), ale meno si pise v anglictine typu pis ako pocujes - namiesto napr Miloš Kaučakový Milosh Cow Chuk, takze jeho nik nenajde a on nema problemy s vyhladavanim kontaktov
  • Za chvíli bude i FB zastaralý přežitek a přijde něco nového, tak to chodí.

Na přezdívky nedám dopustit. Tuhle mě kontaktovala bývalá kolegyně z práce, protože viděla moje jméno na idnesu a chtěla se do mě pustit kvůli nějakému názoru. :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 12. března 2013
    @Krisa Nechceš si radši založit novej profil?

Já bych to udělal radši než skenovat svou občanku
  • @sarven: Vím, že jsi kdysi řešil téma nejlepší televize. K čemu jsi nakonec dospěl? Jsem teď v podobné situaci jako ty. Zatím se klaním k technologii LED.
  • nevyriešil som to, pretože sa kúpa odložila. ale vzhľadom na veľa vecí, vrátane peňazí, by som išiel do LCD Samsungu, myslím, že to bola nejaká 6-tková rada. pravda LED je asi lepšia varianta.
    osobne som absolútne nehľadal 3D verziu, naopak prepojenie na comp/USB je nutnosť, smart tv je zaujímavá pridaná hodnota.
    @Thorar Nechci - já jsem ji vyfotila a v malování "vygumovala" všechno, kromě fotky, jména a data narození (což na tom FB stejně mám), tak uvidím, co mi na to řeknou :D
  • @Branislav_Gepeto Všechno nejlepší k narozeninám. :dance: :applause:
  • Obecně je plazma tv pro celou rodinu - lepší pozorovací úhly. Ale ledky se zlepšují.
  • Tak to jsem asi se svou skleněnou televizí (ještě ze série bez ovladače) minul dobu že?
  • Ses nepochlubil, že máš doma akvárium. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Branislav_Gepeto Gratuluji ke dni jména :king:
  • upraveno 12. března 2013
    To neustálé pronásledování i prostřednictvím FB se dá už dneska léčit ;). Už vidím ty řady agentů FBI, CIA, KGB, ODS, ČSSD, ČOI..., jak kontrolují můj účet a zjišťují si o mě všechny informace. Třeba oblíbený citát "Co může zmoknout, to může zmoknout" je tak kompromitující materiál, že - pokud se na FB ještě někdy dostanu - ho okamžitě smažu, jinak mě určitě někdo minimálně zabije :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Branislav_Gepeto A já si myslela, že smějící se smajlík dostatečně naznačí, že to není míněno úplně smrtelně vážně.
    Pokud se nemýlím, tak mám v kolonce náboženství vepsáno "Ludmila Žemberyová", tak už asi stejně budu v seznamu na likvidaci, takže mi už nějaké sledování může být úplně jedno ;)
  • @Nevada Ale Emerson s Jamesem nás zachrání ;)
    @Branislav_Gepeto Neboj, já samozřejmě chápu, že veřejně nemám vystavovat svoji adresu, detailní fotku klíčů, číslo účtu, pin, telefonní číslo... Ale přijde mi přehnané, považovat FB za zlo, které mě přivede do hrobu nebo, že mě díky tomu můžou sledovat (Proč by měl někdo sledovat zrovna mě? Na FB nemám žádné intimní/rizikové/osobní informace, tak ať si klidně sledují)
  • @Krisa Ako nechcem ta urazit, ale tvoje udaje mozu sledovat tak maximalne kvoli nevyziadanej reklame :D.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak poměrně běžný je třeba dolování dat o zdravotním stavu.
  • @Krisa to bol vtip ;)
    Tym som chcela len naznacit, ze z tvojich prispevkov mam dojem, ze nie si ziaden pokutny mafianik, ktory sa moze obavat o svoj zivot ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.